|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Hi 8)
1. PRVA IDEJA: Davno sam do?ao na ovu ideju, i dugo sam je ljubomorno ?uvao za sebe, jer sam planirao i sam otvoriti neki forum o filozofiji. Medjutim, sve je manje ?anse za to, pa ?u (imate tu ?ast) jedino vama re?i tu svoju ideju kao prvi predlog. Mislim da se radi o ne?emu, pomalo revolucionarnom, jer nije mi poznato da kod nas i u svijetu postoji tako ne?to. Naime, predla?em da se skripta podesi tako da osniva? novog topica bude ujedno i moderator (na tom topicu), zna?i da imao ovlasti da editira ili premje?ta postove, i sl. Svako bi moderator samo za topice koje je otvorio. Osim ?to se tako rastere?uju oficijelni moderatori (koji svakako i dalje trebaju postojati), dobro je zbog same dinamike foruma, zatim, mnogo se lak?e kontroliraju i spre?avaju prepirke i nesporazumi (kao oni koje smo nedavno imali) a i zbog foruma?a... ?ini mi se da bi bilo interesantno. Mislim da se skripta mo?e tako podesiti bez mnogo problema. Ili grije?im? ?teta ?to nema replija, a be? me zanimalo i mi?ljenje foruma?a... Mislim da bi se mnogima svidjelo. 2. DRUGA IDEJA je, rekao bih, takodjer dobra... da se otvori forum (koji bi se recimo zvao "KVAROVI," "ALARM", "POMO?" "HELP" ili "PUKLA ?ICA NA GITARI"... ![]() 3. TERE?A IDEJA jeste podforum "SKANDAL" . To mo?e biti interesantno, jer za takav bi podforum u ovo na?e haoti?no vrijeme svakako imalo materijala i previ?e. Tu bismo mogli saznati najnovije vijesti o tome da je Aca lukas ukrao najnoviji gr?ki ili turski hit, ili koji broj dresa nosi fudbaler "Obili?a" koji je uhva?en sa Cecom u krevetu, ![]() ![]() 4. ?ETVRTA IDEJA Ne bi bilo lo?e imati i podforum "MUZI?KA ISTORIJA", gdje bismo mogli vidjeti one dobre stvari koje se polako zaboravljaju, kao npr. kako su izgledali prvi softveri na Atariju, ko je prvi uradio neki plagin i koji je to bio, ili da su prve reverb ma?ine zapravo bile obi?ne cisterne (tankovi) za vodu... U zdravlje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
@ Prva ideja ..
- To sto hoces ne postoji u amdinistraciji foruma , svako i jeste moderator ali svoj posta odnosno onoga sto je napisao , ali da budes moderator celog posta je nemoguce , moguce je ali da PHBB napravi neki novi forum sa tom mogucnoscu ali mislim da oni ne misle da je to dobro i zato nista od toga .. Napisati jednu takvu skriptu je cetava nauka , tesko da bi neko za sebe mogao da napravi to odnosno da prepravi PHBB forum .. veoma komplikovano i ne verujem da bi se neko upustao zbog toga a i ne mislim da je to dobro . Recimo Pera Peric mi se ne svidja sta je napisao jer nije moj istomisljenik i ja cu sada da ga obrisem :roll: , veoma losa ideja ![]() @ Druga ,treca, cetvrta ideja I to mislim da je dosta lose resenje , kada bi tako bilo onda bi bilo na desetine foruma koji su ipak bezvredni , treba se napraviti sto manje foruma a da obuhvataju kompletan DAW i problematiku ... Zato postoji opcija SEARCH gde mozes pretraziti kompletan forum u slucaju da ne mozes naci ono sto ti odgovara , kada bi se za sve napravio forum radi lakseg snalazenja onda bi bio kilometarski i veoma nepregledan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ovo pod dva mi se dopada...a ovo pod tri je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
|
![]()
@ Treca ideja
UZAS!!! ![]() NIKAKO!! ako mene pitate Ceca i slicne njushke treba potpuno eliminisati iz svake pore zivota. PIH! FUJ! Steta, nije losha riba (fizicki) ali je odvratna nevidjeno. Ona je najodvratniji simbol na ovim prostorima. Takodje ne podnosim sve shto smrdi na intrigu i sl. NIKAKO!!!
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Kako Boskovic kaze. Sve sto ne valja ili podseca na tragicne godine iza nas i moguce ispred (ako ne budemo pazili) treba da prepustimo zaboravu. To je najgora kazna za sve njih, jer ce ih vreme izbrisati i pretvoriti u obicnu niskobudzetnu pricu (sto oni u stvari jedino i jesu). Tracevi i skandali su samo sarena laza da bi nam skrenula paznju sa bitnih stvari, jos neka igra na srecu i da te vidi Bog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
|
![]()
Tacno!
Lagao bih kad bih rekao da ne bacim oko na Svet ili Cecu ali bi ih lako prezalio. Najgore je shto su oni fakat standard. Ali ako mi vec zevaju sa svih medija pravo pod nos, obozavam osjecaj koji imam na netu a pogotovu na forumu da mi nece svakakva medijska avetinja iskocit iz ekrana (generalno mislim na "pevaljke", politicare, lokalne cinovnike, i ostale).
![]() |
#8 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
yyyy
Last edited by bumbar; 28-04-2008 at 11:47 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimka mog benda - Sirova Snaga | sira | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 8 | 23-02-2011 06:22 PM |
jel zna neko mo?da NTLDR??? | babilon33 | Computer Hardware | 1 | 20-06-2008 11:49 AM |
Dobre a jeftine slusalice | Danche | Monitoring | 21 | 29-03-2007 05:19 PM |