|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ne da sam se naprzio na ovaj mic nego je to neverovatno
![]() prosto pitanje.. ako ima ikoga ko je radio sa Brauner mikrofonima neka napise neku rec, posto ne znam da li da se nestrpljivo zaletim i uzmem tlm103 ili da ipak sacekam jos malo pa da uzmem ovo... ![]() a da, pure, ima li mozda ovaj mic na onom 3d audiju ? hvala, poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja kad sam video koliko se SandRob lozio na njega,ozbiljno sam ga razmatrao.Medjutim onda nadjem review gde kaze da je vise dobar za muske vokale! To mi je automatski bilo nesimpaticno jer u 90% slucajeva mi treba za zenske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
kazu da je potpuno isproduciran mic. znaci ono, stanes otpevas i to je to. nista procesing ne treba da bi fino leg'o.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ton magistar
|
![]()
ja san misli uzet onaaj brauner valvet ili taj phantom i jos nisan skroz odusta, ali kako vec iman rode ntv, sad san naruci jedan matched pair akg c414 i neumann km184. jos san uze preamp millennia hv-3c. ovo mi ima doc svaki dan, a onda cu razmisljat o jos jednom micu, ali se necu zalijecat.
![]() |
#5 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
brauner phantom ae n/s | filip | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 01-02-2007 11:33 PM |
Rode Classic II ili Brauner Phantom C ? | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 20-12-2005 11:56 AM |