|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kojim konvertorom bih mogao da iskonvertujem semplove sa Korga Tritona za Kontakt ili Emulator X2? Da li je to neko od vas vec radio i kako?
Cini mi se da sam negde procitao da bi to trebalo da radi Extreme Semple Convertor ali verzija koju ja imam ne moze! Postoji li neka verzija pomenutog konvertora a da radi ove radnje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pa zar bas niko...?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Awave studio...koliko se secam nema opciju za Kontakt ali mozes da konvertujes u SF2 ili GIG file.....a to Kontakt cita...
.....btw....a sto ti bas zapelo da iz Tritona konvertujes kad to sve ima vec u drugim formatima(Giga,sf2..NKI...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Imam neke buzukije i jos par boja za Tritona a voleo bih da mogu da ih koristim bez Tritona. Imas li ti nekih zanimljivih semplova za ova dva semplera? Javi na PM da ne krisimo pravilnik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Chicken translator pretpostavljam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ma znam za njega ali imam neku nepotpunu verziju sa kojom ne mogu da uradim ovo sto hocu. Imas li mozda ti pravu verziju Chicken-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Dosao sam do Chicken System Translator-a verzija 2.9 (tacnije 2.9.5.8) ali ne znam kako u njemu sad da konvertujem Tritonove semplove. Da li treba da obelezim one .KSF ili .wav fajlove?
Mada, koje god da obelezim i zadam da konvertuje izadje poruka "This translation is not available in this Edition of Translator". Da li to znaci da je ovo neizvodljivo u ovoj verziji? Pretpostavljam da znaci ali sam se nadao da neko mozda zna neku foru... ![]() Od koje verzije je moguca konverzija Triton semplova u Emulator X format? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Oni jos uvijek razvijaju te konverzije tak da jos neke nisu moguce. Ak pise da ne moze onda valjda jos nisu razradili tu konverziju. Pise ti vise o tome na njihovom sajtu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Da, ali postoji opcija Triton u samom sempleru! Zbog toga i nije logicno sto ne moze!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam da li si nasao to sto ti treba ali ja koristim Awave Studio za konvertovanje samplova sa klavijatura. Konvertovao sam gomilu sa PA Serije, Tritona, itd. U dva klika zavrsis posao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koje semplove/vsti akusticnog bubnja koristite? | allegrosteva | Audio Software | 7 | 07-12-2007 03:31 PM |
audio to midi konvertor? | SumAnuT | Audio Software | 16 | 10-03-2005 04:13 PM |