![]() |
Konvertor za semplove?
Kojim konvertorom bih mogao da iskonvertujem semplove sa Korga Tritona za Kontakt ili Emulator X2? Da li je to neko od vas vec radio i kako?
Cini mi se da sam negde procitao da bi to trebalo da radi Extreme Semple Convertor ali verzija koju ja imam ne moze! Postoji li neka verzija pomenutog konvertora a da radi ove radnje? |
Re: Konvertor za semplove?
Pa zar bas niko...?:confused:
|
Awave studio...koliko se secam nema opciju za Kontakt ali mozes da konvertujes u SF2 ili GIG file.....a to Kontakt cita...
.....btw....a sto ti bas zapelo da iz Tritona konvertujes kad to sve ima vec u drugim formatima(Giga,sf2..NKI...) |
Imam neke buzukije i jos par boja za Tritona a voleo bih da mogu da ih koristim bez Tritona. Imas li ti nekih zanimljivih semplova za ova dva semplera? Javi na PM da ne krisimo pravilnik.
|
Chicken translator pretpostavljam!
|
Ma znam za njega ali imam neku nepotpunu verziju sa kojom ne mogu da uradim ovo sto hocu. Imas li mozda ti pravu verziju Chicken-a?
|
Dosao sam do Chicken System Translator-a verzija 2.9 (tacnije 2.9.5.8) ali ne znam kako u njemu sad da konvertujem Tritonove semplove. Da li treba da obelezim one .KSF ili .wav fajlove?
Mada, koje god da obelezim i zadam da konvertuje izadje poruka "This translation is not available in this Edition of Translator". Da li to znaci da je ovo neizvodljivo u ovoj verziji? Pretpostavljam da znaci ali sam se nadao da neko mozda zna neku foru...:) Od koje verzije je moguca konverzija Triton semplova u Emulator X format? |
Oni jos uvijek razvijaju te konverzije tak da jos neke nisu moguce. Ak pise da ne moze onda valjda jos nisu razradili tu konverziju. Pise ti vise o tome na njihovom sajtu.
|
Da, ali postoji opcija Triton u samom sempleru! Zbog toga i nije logicno sto ne moze!
|
Ne znam da li si nasao to sto ti treba ali ja koristim Awave Studio za konvertovanje samplova sa klavijatura. Konvertovao sam gomilu sa PA Serije, Tritona, itd. U dva klika zavrsis posao. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:07 PM. |