|
Dusan Alagic Nema sa kim covjek nije saradjivao i sta sve nije radio, i to sve radio vrhunski ;) . |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Poštovani gosn. Alagiću, oduvek me je interesovalo na koji način pišete tako dobre pesme? Ne slušam narodnjake, ali kad čujem Vašu pesmu odmah znam da je gosn. Alagić radio bar aranžman, jer je daleko muzikalniji i slušljiviji od većine pesama tog žanra. Da li skidate tudje deonice/fraze?
Isto je i što se tiče tekstova, imate nekih toliko jakih tekstova, a opet prilično jednostavnih (bez ulaženja u vujakliju a la balašević), koji u samo jednoj kratkoj i pametnoj frazi obore sa nogu? Pogotovo me interesuje kako pišete vokalne melodije za pevače? Jer iako pevate - niste vokalni solista kao npr. Bogićevićeva, ali i dalje ima neke fenomenalne melodije i vokalne prolaze.. Koja je tajna? Odakle crpite inspiraciju? Takodje, interesuje me, kako održavate da vam sve one majice zadrže tako duboku crnu boju? Meni sve izblede s' vremenom... Unapred zahvalan, Klavijaturista. ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako izmeriti nivo normalizacije pesme? | milanbetter | Mastering | 15 | 20-11-2013 01:50 PM |
Semplovanje (pesme) | cAAc | Razno | 5 | 16-05-2011 08:10 PM |
Bo?ićne pesme | Worshipartist | Razno | 3 | 06-12-2007 05:17 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
kako izjednacavate da sve pesme budu jednake ? | statusband | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-10-2005 08:02 AM |