|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dobri ljudi, imam jedno pitanje za vas koji se sigurno razumete bolje od mene... Elem, potreban mi je, kao ?to sam naslov ka?e, mikrofon za live nastupe...
Naime, trenutno imam mogućnost da isti kupim u USA, za prilično manje pare nego ovde kod nas, i bud?et mi je negde oko 400-450$. E sada, ja sam u dilemi pre svega da li uzeti wireless ili ?ičani mikrofon... (kvalitet, cena na be?ičnu tehnologiju, baterija, me?anje frekvencija, s druge strane kvalitet kablova, preampa etc...) Ja sam malo guglao, istra?ivao, pa su mi sledeća 2 zapala za oko (uho): Shure Beta 87a (?ičani, kondenzatorski) - oko 200$ Shure PGX24E/Beta 58 (be?ični) - oko 400$ ?ta vi mislite? Da li uzeti ovaj ?ičani (ili neki bolji koji vi predlo?ite), pa za ostatak novca uzeti neki in ear monitoring ili neki preamp ili neki vocal processor, ne?to tako, ili uzeti ovaj drugi mikrofon (ili neki be?ični u sličnom cenovnom rangu). Hvala unapred na va?oj pomoći! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mikrofon za ozvucavanje violine live ? | Dijabolik | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 31 | 05-06-2012 07:17 PM |
Live mikrofon za duboki muski vokal? | korenjak | Live Sound | 17 | 14-09-2011 08:05 AM |
Home studio mikrofon pomoć | Goran B | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 28-05-2010 07:25 PM |
DILEMA: Koji mikrofon uzet? | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 68 | 16-09-2009 01:02 PM |
Mikrofon za Live???? | darxx | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 29-01-2007 03:53 PM |