|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
https://soundcloud.com/ndvmusic/movie-theme-1
Nekakav mali "instrumentalčić" koji meni liči na temu iz nekog filma. Komentari i kritike dobrodo?li. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Meni je ovo skroz simpaticno, malo mi "bode usi" sound bass gitare, jel to neki VST ?
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Jeste VST bas. MM Bass, simulacija Stingray-a. Šta tačno zameraš? Malo je neprirodno dubok, je l' to? Većim delom C# (ako ima softveraša ovde, misli se na "Cis", a ne "Siii šarp" ![]() Ja iskreno ne znam kako stvari funkcionišu kod bas gitara, u smislu, da li neko spušta štim i dokle? Uglavnom, kod MM Bass-a ima usemplovanih nota još dva komada "iza" (ima i C i H). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Konkretno nekako mi previse prostora zauzima u miksu, ne samo glasnocom neko i frekventno, moguce da je i zbog toga sto je tako nisko jer kad sa C# predjes na F# bolje mi legne. Inace sad kad poslusah jos koji put tema mi se svidja sve vise i vise
![]() Poslusah malo i ovaj "Four notes Blues" i slicnu zamjerku bi imao vezano bass gitaru, za moj ukus je to prejak nivo.. Mada opet , uzmi ovo kao poluamatersko misljenje, lijepo bi bilo da se neko od iskusnijih kolega ukljuci sa nekim savjetima ![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Pojma nemam .... pre bi mi palo na pamet da se neko ovde požali da je bas previše tih (za moj ukus nije previše tih, i da, u onoj drugoj stvari jeste preglasan, ali ostavio sam ga tako za sada .... ko sluša na kompjuterskim zvučnicima neće imati zamerke
![]() Što je najgore, meni se nekako dopada kako se taj bas uklapa (u kompoziciji iz ove teme, ne u onoj drugoj), ali probaću sigurno da ga umiksam drugačije, čisto da vidim kako će zvučati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Probao večeras da doteram bas: fino leži ako se EQ još malo zavrne i volume blago utiša (bukvalno 1 ili 2 dB).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Izbaci i to da cujemo
![]()
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ma jok, isti đavo. Nema smisla da kačim.
Mislim da ću, ako vreme dozvoli, možda da napravim novi aranžman. Ako to uradim, to ću okačiti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Kako isti ako je bas sada "nastelovan", i ja hteo cuti, ali gazda kaze... ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Bass (mislim na sam instrument) zvuci previse tesko, clean, i otezava ostatak aranzmana.... mozda ce se uklopiti ako ga provuces kroz neki amp sim....
Inace, taj Scarbee stingray se kod mene (uglavnom) uklapa samo u neke retro funk/rnb ili pop aranzmane, nikad ga nisam koristio za rock svirku... Probaj sa jazz, precision ili rickenbacker ![]() Last edited by DzoniPFC; 30-05-2013 at 01:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instrumental... laganica... | Salle | Promocija radova | 0 | 10-02-2010 05:34 AM |
Moj Instrumental! | Mariokbee | Promocija radova | 11 | 08-10-2009 02:22 AM |
instrumental | nenad | Promocija radova | 6 | 15-05-2009 06:58 PM |
Funk Instrumental | phil.milmax | Promocija radova | 26 | 16-03-2009 11:38 PM |
Instrumental rock | arajlo | Promocija radova | 3 | 26-06-2006 05:16 AM |