|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav!
Ovako, znam sta treba da uradim, ali ne znam pomocu kojih pedala je najlakse. U osnovi, mono signal iz procesora (lampaskog) koji ide u mixetu bih razveo u dva mono signala. Jedan bi isao u mixetu kakav jeste, a na drugi bih nabacio EQ i kasnjenje od 15 milisekundi. Tako bih panovanjem ta dva mono signala dobio stereo zvuk na izlazu. Znam da neke mikesete imaju sve to u sebi, ali mi je problem sto vecina mjesta za sviranje ima svoj razglas koji ima koekakve miksete koje nemaju nista na sebi. Sad, za EQ mi nije problem (to svaka mikseta ima), ali kako da uradim kasnjenje od 15ak milisekundi na tom jednom signalu? Ima li neka pedala koja ima tako osjetljiv delay i da salje samo taj, zakasnjeni zvuk, bez soriginalnog? |
![]() |
![]() |
Tags |
mono stereo live gitara |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DJ Quik Uzivo | DzoniPFC | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 1 | 25-12-2011 04:31 PM |
Karma uzivo | anderson | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 16-02-2011 04:14 PM |
Snimanje bass gitara + gitara + backing track istovremeno. | CharlieRHCP | Computer Hardware | 4 | 13-12-2010 01:00 PM |
elektronika uzivo | clusterchord | Promocija radova | 15 | 22-05-2007 10:32 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |