|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav svima, nisam odavno pisao na forumu.
![]() Naime, već neko vreme mučim muku sa M-Audio klavijaturom. Dve-tri dirke su počele da prave probleme kada je dinamika (velocity) u pitanju. Kako god da ih dodirnem, one registruju kao da sam najjače pritisnuo. Rasklopio sam klavijaturu i video da je problem u ovoj gumi (zaokru?eno crvenom bojom na slici) koja pritiska ?tampanu ploču i pravi kontakt. Tačnije, na tim dirkama koje zezaju, ova isturena guma (zaokru?eno plavom bojom) je pukla i onda pravi problem. Dve dirke sam sredio i nekako sam uspeo da zalepim gumu ali jednoj izgleda nema leka. Ono ?to me zanima jeste, da li negde mo?e da se kupi ova gumena traka i gde bih to mogao da nađem? ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K: Aranzer-klavijaturu | sRce | Kupujem/trazim | 0 | 20-12-2010 12:59 PM |
Kupujem klavijaturu | JediClone | Kupujem/trazim | 0 | 28-08-2010 02:47 PM |
Kofer za klavijaturu...DIY | zmaj | Razno | 11 | 04-10-2009 01:25 PM |
Koju klavijaturu? | Danny Lou | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-10-2009 01:39 PM |
Modul za klavijaturu | MHz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 11-08-2005 01:49 PM |