|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
prvo pitanje kako isključiti izotope idrum da se ne učitava u cubaseu. Naime svugdje radi ok ali kad pokrenem cubase kad počne učitavati pluginove dođe do izotope i ----eror
deinstaliram izo i sve ok znači mogu li ga isključiti bez učitavanja cubasea jer crkne prije nego se otvori i drugo pitanje export iz cubase 5 u midi probao sam iskoristiti neke tutoriale al ne ide u stavri na kraju dobijem samo klavir koji svira sve moguće. sve i ništa probaio sam sve iz instrumentalnih traka kopirati u midi staze e sad.Jest zamorno al nekako ide no kako odabrati instrument . U sonaru klikom na midi instrumente otvori se lista. U cubaseu su samo brojke i moram ih upikavat dok ne nađem nešto što mislim da mi odgovara.Kad to izvezem na klavijaturi nešto sasvim deseto. Ima li tu neki lakši način |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje o M-Box 2 | Cadaverous | Computer Hardware | 1 | 20-12-2011 07:56 PM |
pitanje | enter | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 06-05-2011 11:33 PM |
pitanje.... | David11 | Computer Hardware | 3 | 01-07-2010 10:33 AM |
pitanje | koki | Audio Software | 14 | 13-09-2009 04:23 PM |
Pitanje | Goran | Razno | 2 | 13-07-2006 05:10 PM |