![]() |
pitanje -dva
prvo pitanje kako isključiti izotope idrum da se ne učitava u cubaseu. Naime svugdje radi ok ali kad pokrenem cubase kad počne učitavati pluginove dođe do izotope i ----eror
deinstaliram izo i sve ok znači mogu li ga isključiti bez učitavanja cubasea jer crkne prije nego se otvori i drugo pitanje export iz cubase 5 u midi probao sam iskoristiti neke tutoriale al ne ide u stavri na kraju dobijem samo klavir koji svira sve moguće. sve i ništa probaio sam sve iz instrumentalnih traka kopirati u midi staze e sad.Jest zamorno al nekako ide no kako odabrati instrument . U sonaru klikom na midi instrumente otvori se lista. U cubaseu su samo brojke i moram ih upikavat dok ne nađem nešto što mislim da mi odgovara.Kad to izvezem na klavijaturi nešto sasvim deseto. Ima li tu neki lakši način |
Re: pitanje -dva
Prva stvar, idi u c:/program files/steinberg/vstplugins ili gde god drugde smestas VST Pluginove pri instalaciji i proveri da nije zaostao .dll pa ga obrisi i vise problema sa doticnim neces imati.
Druga stvar, ako si dobar sa engleskim procitaj operation manual koji ide uz cubase i u njemu sve lepo napisano crno na belo :) |
Quote:
|
Quote:
drugo ne nisam na ti s engleskim i možda baš zato nikako da dođem na pravi trag. Možda je samo neka caka u pitanju a možda sam i sve krivo protumačio a možda su u šumi? No činjenica je da kad bih bio na ti s engleskim mnoga pitanja ovdje ne bih ni trebao postavljati. Znam što se sve u manualima nalazi no............... |
Quote:
Probat ću odstraniti iz vst foldera pa da vidim ?to će onda biti. |
All times are GMT +1. The time now is 04:23 PM. |