|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nesto kombinujem...... treba da mi stigne nesto zanimljivo sto ima S/pdif, a takodje sam u pohodu na jedan fini RME sa Adat izlazom...
e sad, postoji li varijanta, da kada mi zatreba sve to (16 i vise kanala za usnimavanje), a od toga sto dolazi na S/p-dif ocekujem da bude ozbiljnija konverzija od RMEa.... tj, da bude glavni a/d/d/a...... da prikljucim sve odjednom na RME probao sam nesto na drugim ureedjajima i nisam uspeo, jer RME clock-uje ili preko adat-a ili preko S/p-difa.......
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Koristi Word Clock opciju i sve ce da radi. Isprobano! Kod mene RME ff800, Lynx Aurora 8, Audient ASP 008, TC M3000 i Lexicon PCM91 rade savrseno sinhrono. Srecno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
a kako ih vezujes, pravis petlju?
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Word clock kablovima vezujem sve komponente u lancu pocev od Master-a do poslednjeg Slave-a (od Lynx Aurora 8 do Audeinet ASP 008). Na svim uredjajima se podesi da su Slave i da su clockovani preko externog izvora. Za povezivanje koristim T razvodne f konektore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
aha, znači ne pravi se loop, nego samo sa out-a mastera kače in-ovi slave uredjaja i sa razvodnikom se nastavlja dalje?
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Da, bas tako. Evo i jednog korisnog linka: http://tweakheadz.com/setting_up_word_clock.html. Mozda ti i on pomogne.
Last edited by spidermusic; 04-02-2012 at 10:28 AM. Reason: ispravka slovne greske |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FF800 i 5.1 | OFF | Audio Software | 4 | 01-05-2009 10:57 PM |
Rme ff800 ili Motu 896 mk3 | workmanstation | Computer Hardware | 28 | 06-02-2009 10:51 PM |
RME FF800 | Digital Cave | Recenzije | 3 | 17-12-2004 08:21 PM |