|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
I ako jeste neka baci neka svoja zapazanja o njemu (ili ne daj boze kakve wav fajlove)
![]() Zasvrbjelo me da uzmem novi mic pa se nesto troumim-cetvoroumim...
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
ufff, ako imas "mogucnosti" da kupis ovaj mic, zasigurno neces pogresiti.
naravno, doci ce do izrazaja tek sa pre-ampovima i konvertorima u istoj cenovnoj klasi. Sve ispod toga je svetogrdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Da, koristio bih ga u pristojnoj sobi sa pristojnim preampima i pristojnim konvertorima.. Nego nije to bilo pitanje..
![]() Ovaj.. Najgore je to sto jednostavno nemam priliku da ga probam ![]() Kao sto rekoh nekad sam snimao na VM1 koji je tube mic i imao je za mene 'nevjerovatnu' teksturu i prezentnost a za panteru kazu da ima smek izmedju solid stejta i toga. Nego ajde ako si koristio panteru kazi 3 rijeci o njoj, npr kako se ponasa pri jacem spl-u, manjem spl-u, blabla.. Kontam da je zbog 'klasicnog' brauner prizvuka dobar za baritone i takve izvore zvuka.. Ali i dalje mi nije svejedno da dam oko 1500e za nesto sto nisam cuo jbg.. U glavi su mi jos (jer sam ih probao) amethyst vintage (koji se cini iskren) i u87ai (za koji bi morao da ustekam jos) ali je kao playing safe varijanta...Nisam pametan..
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Nisam radio bas sa Phanterom, vec sa Phantom AE, ali ako se ne varam, to bi trebalo da je slicno. Bilo kako bilo, to je za ulozene novce odlican mikrofon. Sa njim sam snimao sve i svasta. I to, sve i svasta je bilo i vise nego upotrebljivo. Najbolje se pokazao na muskim vokalima.
Ako si iz Beograda ili okoline mozes doci da isprobas spravu. Veliki pozz i srecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Hvala na pozivu!
Nisam u blizini, tako da ![]() Phantera bi makar po internet prici trebalo da bude manje sibilantan mic, slicnog karaktera sa primjesom 'tube' sounda u odnosu na brauner phantom. I dalje nisam pametan sto mi je sledeci korak...
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Phanthera stigla danas.
Posle duzeg traganja za novim micom, razmisljanja, uporedjivanja i istrazivanja izmedju nje, gefell-a umt70s i amethysta vintage (na kraju su mi oni bili uzi krug) se ipak odlucih za nju. Na prvu loptu sam ![]() Za sad sam je probao samo na svom glasu (kod mene je svega 2 sata), vidjecemo u sledecim danima kako ce to sve da izgleda, ali cini se da nece bit problema... S obzirom da su mi finansije u debelom minusu zbog nove igracke odoh sad zaradit za malo 'leba i salame za pocetak ![]()
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
(A salamu u zamrzivac, ako nije neki praznik, mani se sad bahacenja!) ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Cestitke!
![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Sa kojim pre-amp i konvertorima radis ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Radio Drame - Radio Beograd 2 | ogischa | Predlozi i sugestije | 31 | 25-02-2012 03:44 PM |
Preamp za brauner | enter | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 06-01-2011 06:53 PM |
brauner phantom ae n/s | filip | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 01-02-2007 11:33 PM |
Rode Classic II ili Brauner Phantom C ? | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 20-12-2005 11:56 AM |
Brauner Phantom | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 04-03-2005 07:59 PM |