|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam novi kompjuter ns kojem je instaliran windows 7. Uz zvučnu karticu koju sam kupio do?ao je program Cubase Le5. no kako već odavno koristim Nuendo 3 ?elio bih i dalje sa njim raditi. No problem je u tome ?to kad ?elim instalirati nuendo 3 javlja mi gre?ku prilikom instalacije (CLED error) vjerojatno iz razloga zog nekompatibilnosti sa windows 7...poku?ao sam sa opcijom da win7 radi kao XP ali nije uspjelo pa bi vas zamolio ako neko ima rije?enje da mi pomogne...
Razlog ?to ?elim raditi na nuendu je i taj ?to sam testirao cubase le5 koji mi je do?ao sa zvučnom i nai?ao sam na problem prilikom rada sa vst-ima. radi se o tome da u cubasu nema one funkcije F11 za vst instrument nego se vst instrumenti dodaju sa Add instrument track...no problem je kad ?elim sa istim VST-om raditi na vi?e kanala sa različitim zvukovima...to ne mogu nikako uraditi jer mi za svaki kanal loadira novi vst instrument...nadam se da sam jasan evo ako nema načina da instaliram nuendo 3 na win7 onda mi pomozite rij?iti ovaj problem sa cubase le5...hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
nuendo 3 windows 7 cubase |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Win7 - DAW!!! | Klekih-petra | Audio Software | 38 | 28-03-2010 03:46 PM |
Cubase laksi od Nuenda???? | Arthur | Audio Software | 21 | 07-10-2009 07:54 PM |
sinkovanje 2 nuenda tj kompa preko interneta | alavuk | Audio Software | 1 | 04-07-2009 08:24 PM |
exportovanje videa iz nuenda | milanCHE | Audio Produkcija - Tehnike | 35 | 07-12-2007 02:41 PM |
E Jos jedno pitanje u vezi Nuenda:) | Jan | Audio Software | 15 | 23-04-2006 03:54 PM |