|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Heh...realno...videh da dosta ljudi sa foruma gleda da kupi legalan softver. Cim izadje novi Cubase, ProTools... svi pitaju za cenu, u delu foruma prodaja/kupovina sam takodje cesto nalazio prodaju starijih verzija programa i VST-jeva sa sve aktivacionim kodom, serijskim brojem, sta vec...
Softver koji koristim nalazim snalazenjem na "razne nacine", realno ne zivim jos uvek od muzike, jos studiram, a VST-jevi, a posebno programi kostaju zaista mnogo za moj studentski budzet. Iako je drzava (u saradnji sa Microsoftom) pocela jos davno da kontrolise firme oko originalnog/licenciranog Windows-a, ne znam kada ce poceti i po kucama da ulaze kroz prozor i da proveravaju kompove kada nema nikoga u stanu/kuci, mada sobzirom na ludnicu koja vlada u drzavi ne bi me cudilo da pocnu i sa tim. ![]() Zanimaju me iskustva: Da li ima razlike u stabilnosti izmedju originala i neoriginala, da li bi imao problema, ako u registrovanom studiju imam neko parce softvera koji nije legalno kupljen, da li ako neko izda neku stvar postoji nacin da se proveri da li mu je neki VST plug-in kupljen "ispod zita"....
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Graficka u odnosu na maticnu | salenis | Computer Hardware | 5 | 02-11-2007 02:10 PM |
real time, stabilnost | Yeahlenn | Computer Hardware | 0 | 04-02-2007 01:04 PM |
Piratski software u UK | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 5 | 17-08-2006 02:36 AM |