|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Sada videh da prilikom otvaranja starijih cpr projekta (neki od njih su radjeni jos u SX3 i C4) C5 pocne da ga otvara i dok ucitava mixer zabaguje i mora da se restartuje. ![]() ![]() Sta me to zajebava sad? Da li je mozda neki plug u pitanju i kako to utvrditi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Najverovatnije to, bar po opisu. Možeš i da obratiš pažnju, može nekada da se vidi dokle je stiglo učitavanje kada pukne, tipa, neka grupa, neki track.
Generalno, preimenuj privremeno VST Plugins folder u nešto drugo, otvori Cubase i probaj da učitaš projekat. Ako ne pukne, onda je do plagina. U tom slučaju, preimenuj na staro, a u neki privremeni folder, premesti neke plagine koji su instalirani u poslednje vreme. Pa onda klackanje malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
To je to! Preimenovao sam VSTPlugins i sada otvara sve bez pardona
![]() E sad jedan po jedan plug treba da iskljucujem i tako dok ne umrem jer ih ima "malo". hahah Pozdrav druze i hvala ti puno!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Brzo ga nadjoh jer sam prvo krenuo da eliminisem VST instrumente i u pitanju je Hypersonic 2 (vazdusna verzija)!!! Reinstalirao sam ga i opet nece, a radio je kao sat
![]() E sada treba biti pametan i naterati ga da radi, a da to naterivanje ne podrazumeva reinstal Windowsa i sl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Evo i resenja:
Znaci treba jbridge-ovati 32-bitni hypersonic.dll isto u 32-bitni i taj drugi ce raditi!!! ![]() A kako i zasto nemam pojma kao sto ne znam zbog cega je i prestao da radi ![]() ![]() ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem Cubase SX3 i win xp x64 | duksy | Audio Software | 2 | 28-12-2014 04:58 PM |
Cubase 5 - cudan problem sa starim projektima | frag | Audio Software | 6 | 24-06-2013 12:10 AM |
?ta da uradim sa starim Hi Fi zvučnicima? | disco violence | Monitoring | 12 | 24-01-2013 09:13 AM |
Cubase SX problem! | matija | Audio Software | 22 | 03-09-2011 06:02 PM |
Cubase SX3 Problem | Pavell | Audio Software | 4 | 11-04-2010 07:38 PM |