|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Problem je naime slijede?i...
Htio bi prosiriti sistem dodatnim terratec karticama phase serije ali u nas trgovine imaju neku neobi?nu naviku da ne isporu?uju ews konekcijski kabel sa karticom. To sam se osvjedo?io u mom slu?aju a i u slu?aju jo? nekih poznanika. Zna?i pitanja su ako ima koji korisnik ews ili phase serije: 1. Da li postoji na?in da se taj kabel zamijeni nekim drugim sli?ne funkcije ili ako netko zna na koji na?in taj kabel povezuje jumpere pa da ga probam sam izraditi? 2.Da li se mozda mo?e iz trgovina u SiCG ili Bosni naru?iti posebno ews kabel? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Dali ti treba vanjski ili unutarnji kabl za konekciju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Unutra?nji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Dobrodosao na Forum
![]() ![]() Evo, ja sam proverio: 1. ne postoji alternativa osim da ga sam pravis pomocu sheme koja ima da se skine sa neta u *.pdf formatu 2. moze da se naruci u gotovo svim audio shopovima koji rade sa Terratecom u SCG, mada ti je verovatno BIH blize ako si iz HR. Imamo na Forumu ljude iz Artista BIH, trebalo bi i kod njih da ima u prodaji. Javice ti se
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ka?e? za tu shemu?Jeli zna? mo?da gdje je ima za skinuti?Ja sam pregooglao sve pa nema.. ![]() Glupo mi je da svaki put kad budem nadogra?ivao novom karticom uvijek naru?ivati pa bi volio da sam znam sklepati kabel kad zatreba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ja ti imam takva 2 kabla vi?ka za EWS88MT, jer mi se I/O board ne nalazi u comp-u ve? vani pa koristim eksterni kabl i mogu ti poslati jedan kabl ako to pa?e na tvoju zvu?nu. Provjeri dali pa?e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() 2 bi do?le ko naru?ene, tako bi i ubudu?e rije?io problem konekcije sa tre?om karticom! Zna?i dogovorit ?emo se na PM 1 Ti pukni cijenu ja ?u poslati pare i adresu ![]() p.s. Samo za provjeru, jedna strana kabela bi morala imati 3 ulaza za jumper a druga 5 kolko znam.Pa provjeri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Kontaktirao sam Terratec izravno i odgovor je bio da kontaktiram trgovinu di sam kupija karticu. ?ta je najlu?e, pakovanje je bilo u nedirnutom celofanu, zna?i Terratec zeza isto?no tr?i?te...
![]() |
![]() |
#9 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav! nov sam ovdje, pa svima zelim ugodne blagdane...nego htjedoh pitati ima li ko vi?ka unutarnji ili vanjski kabel za EWS 88 MT isti problem kao i iznad nisu ga isporučili...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
zvucnicki kabel | Reinhardt | Gitarska Produkcija | 5 | 28-06-2009 01:30 PM |
Kabel od mikrofona do mik. napajanja... | bezsmisla | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 17-12-2008 07:21 PM |
Činč na balansirani kabel? | lazyman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 12-09-2008 08:03 PM |
STDM kabel za Creamware | Shot | DSP forum | 18 | 18-12-2007 11:49 PM |