|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
treba mi neshto kao us-2400 od tascama.. koji je nazalost jako brzo povuchen iz proizvodnje i prodaje..
znachi treba mi shto vishe motorizovanih fejdera, transport kontrola, promena ch banki, i shto manja cena.. ![]() ima neko neku ideju? pozdrav edit: nikako mackie control, jer je papreno skup za tako malo "kanala".. jednostavno, hocu da pogasim ekrane i miksam ushima.. (plus brzi rad itd) Last edited by HeatMan; 06-08-2009 at 10:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
paypal payments only..
![]() bih ja, chak bih ga uzeo i od nepoznatog lika, sa drugog kontinenta.. iskreno.. al jbg :/ edit: uchlanio sam se u jebaj zajednicu i sad gledam kako da se dogovorim sa likom.. hvala ti Srce puno! mada ako neko ima josh neku ideju, neka kaze slobodno.. pozdrav Last edited by HeatMan; 06-08-2009 at 11:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
evolution UC-33... 200tinak evra...
To Lesha bolje zna... Pogledaj mozda ima na artist sajtu...
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
hvala na pomoci, ali nije to to..ovo je vishe za live..
i mislim da nema ni motorizovane fejdere, i daleko je od 24 kanala.. :/ poz i hvala josh jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
ja to ganjam mesecima .. i veruj mi nista ispod 2500-3000 eur nemas da kupis .. osim mozda mackie control .. koji nema nigde .. bukvalno nigde da se kupi zadnjih godinu dana,a mackie se gasi tako da ga nece ni biti .. tascam us2400 nije dugorocno resenje zbog drajvera
moj izbor tj.jedino resenje je bilo tascam 4800 dig.mixer koji bi koristio kao kontroler .. ili drugo zadnje resenje tascam 1884 + 2x fe8 ex .. i u jednom i u drugom slucaju placam konvertore,efekte,audio interface i gomilu drugih stvari koje ove sprave imaju a ne treba mi .. moj izbor je na kraju bio 1884 + fe8 .. i sada ganjam da uzmem jos jedan fe8 a to deluje kao da trazis polarnog medveda u Srbiji .. ovo je sve u slucaju da hoces 24 ch ... ako hoces klasicnu kontrolu sa 8 fadera sa svim ostalim funkcijama koja odlicno radi javi mi se,imam nesto za tebe |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ajd javljam ti se na pp edit: ova chuda su brate po 20k dolara.. previshe je.. :/ Last edited by HeatMan; 07-08-2009 at 01:45 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Behringer DDx3216 mozes koristiti kao kontroler!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 08:15 PM |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
Cubase mixer pitanjce? | idvi | Audio Software | 31 | 30-01-2008 05:24 PM |
Mute i Solo vise kanala u Cubase-u | Kockalone | Audio Software | 19 | 31-05-2006 08:24 PM |