|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Bome su se potrudili,a i napakovase svega i svacega
![]() E sad i ja bih voleo da cujem kako to stvarno radi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
za pocetak, zed serija se pravi u engleskoj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
ali ne zadugo..chitam na gearslutz-u da premeshtaju proizvodnju u Kinu. Predstavnik firme tvrdi i uverava da ce sve biti istog kvaliteta..
http://www.gearslutz.com/board/new-p...-mixer-18.html Last edited by MHz; 13-04-2009 at 10:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
njihovi jeftiniji mikseri se vec prave u kini, nisam znao da to planiraju i za zed seriju..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Par stvari bih voleo da izmenim. Tada bi bio idealan za moje potrebe.
Motorizovani fader-i MIDI IN Da input-i budu sa zadnje strane Solo funkcija Ne mozemo imati sve, zar ne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Pozdrav.
Kao prvo da napi?em da nisam snimao sa zed seriom A&H već sa GL2200, a tako i sa Mackie-om 8bus seria. Razlika! Ogromna Da napomenem da sam snimao koncert na jedan i drugi mixer isti bend u dva navrata na 16 kanala. Osim ?ta Mecki ima bolji ton jedna od najbitnih stavki je niski prag (db) ulaznog signala na A&H koji naravno ulazi u clip ali ne gledajuči po njihovim PFL ili AFL signalima. Jednostavno kod Meckie-a kad vam signal i ode na njemu lagano u crveno nema pucanja signala tkz. clip-a, jer vjerovatno tj. sigurno preampovi mnogo bolje podnose velike ulazne signale. Da napomenem ujedno da sam usporedio ovaj GL i 8BUS mixer po cijeni koja je negdje tu ali mora? znati da je Mackie 32 8BUS nekad ko?tao oko 5000DEM ili njemačkih maraka, a iskreno meni jo? uvijek jedan od najboljih u klasi kojeg mo?e? dobiti za tako malo para.(Sada trenutno) Ovisno koje su ti namjere tj. kakve namjere snimanja koliko ti kanala treba, itd. uz cijenu ja bi razmislio o nekoj drugoj varijanti. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
No to je samo moje mišljenje!
Pozdrav! Last edited by zwerdesign; 14-04-2009 at 09:39 AM. Reason: zaborav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Shta bi preporuchio shto je slichnih mogucnosti?
Na Gearslutz-u se javilo dosta zadovoljnih korisnika. Oni koji su mozda i bili nezadovoljni nekim stvarima, nisu spominjali slab ulazni signal ili neshto slichno ovome shto si napisao. Last edited by MHz; 14-04-2009 at 09:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Upravo gledam ovaj mikser i sviđa mi se ovo ?to čitam na reviewima, da li je jo? netko ovo probao? Super je ova fireware konekcija, kad bi bar bili motorizirani faderi..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Allen & Heath ZED R16 | La notte | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 10-03-2009 10:50 AM |
:: Allen & Heath ZED 14 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 19-09-2007 11:41 PM |