|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
stvar1
budjava nova generacija AKG slusalica (K271 ovde) imaju onaj autoswitch fazon koji mi je izgleda crkao. cim stavim na glavu desna slusalica se cuje a leva se upali tek posle 5-6-7 sekundi. ubedjen sam da nije do kabla po nacinu manifestovanja, da li neko zna na koji fazon fercera unutrasnji taj njihov autoswitch mehanizam j***beni stvar2 ubi me kako los tajming izmedju svega upropasti noc punu ideja inspiracija i svega. da li neko zna kako tacno da izracunam koji track delay da ukucam u abletonu kad sav midi vucem sa externog sinta a imam dodatnih par audio kanala koje ne mogu da sinhronizujem ni sa clickom ni sa tim audiom (sa externog) celu noc, umreh bracho moja. jao hvala vam ako iko ista konta, popizdeh nocas totalno MUCHOS GRACIJAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!!! EDIT: pazi ladno sam stavio ovo u male oglase kolko sam prso a sad kontam vise nije ni noc, 1 popodne j**bote !!!
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 16-03-2009 at 01:03 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
60 : tempo
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
60:tempo ??? valjda puta ne deljenje ??? :S mozda sam ja ...
elem sta cemo kad projekat ima skakanje sa tempa na tempo ? :] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
evo sad nisam nista pio pa cu bolje da objasnim
znaci sa midi kanala mi ide na sint, a sa sinta se ritam kroz FX vraca u kompjuter na audio kanal. ne mogu da nabodem odokativno nikako da mi taj spoljasnji drum track bude u savrsenom sinhru sa liveovim klik trekom, znaci nema sanse da ga nabodem, nevidjeno ![]() mozda se podrazumeva da ovo svako zna, pa niste skontali
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Ustvari:
60 000 : tempo = trajanje jedne četvrtine u milisekundama. Ali čovek ima problem sa offsetom, tako da smo proma?ili temu...
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|