|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Aj ovako, trazio sam, searchovao sam, nije da nisam.... a citao i neke druge forume, oprostite mi gresio sam...
![]() Da li neko moze da mi objasni koliko je fama a koliko realnost da ti poslednjih metar i po kabla od zilion funti sterilinga poboljsa zvuk toliko da pozelis da istreses sav kes na taj pedalj strujnog kabla... naime moja logika je sledeca, ako su ti kablovi od elektrane to zgrade krs i onda se po zgradi, pa do stana, protezu kablovi koji su nista bolji od ovih koje dobijes uz monitore (pojacala), a ti kao stavis srebrni kabl od te usrane uticnice a cesce od nekog produznog do monitora (pojacala, cd playera) i kao zategne basss, visoki se procuju, stereo kao kuca... Kakoooo brate kako, koja je logika? Do kojih granica treba ici sa tim psihopatijama... za interkonekt kablove kapiram da ima smisla dati neki pristojan kes (PRISTOJAN, NE 500E).. Ali ovooo sa strujom ako neko moze da pojasni bio bih zahvalan... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paul Frindle - istine i mitovi o digitalnoj obradi zvuka | awacs | Audio Produkcija - Tehnike | 36 | 10-02-2012 04:19 PM |
kablovi | MiGi | Tutorijali | 1 | 16-11-2009 10:50 PM |
Yamaha Motif serija - objava ISTINE !!!! | ZelMatic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 21 | 03-08-2009 03:49 PM |
Kablovi..... | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 13-11-2008 02:23 PM |
Pevanje,rad Sa Pevacima U Studiu,istine I Zablude | Eeva_r&b | Razno | 52 | 09-11-2008 08:39 PM |