Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2011, 06:37 AM   #1
DzoniPFC
Pro Member

Default VCC Virtual Console Collection

DzoniPFC is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2011, 07:56 PM   #2
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: VCC Virtual Console Collection

Ja bih da kupim ovaj plugin!
Kako doci do njega u Srbiji? Koliko bi ispao ovde :S Da li bi me carina odrala za iLok?
Jan is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2011, 09:23 PM   #3
jerryrain
Member

Izneo bi te $250 sa sve ilok2 i postarinom... meni je stiglo bez ikakve carine, nisu ni otvorili ali nikad se ne zna sa postom.. A kupis lepo sa slatedigital sajta
Ta akcija traje jos sutra, posle toga Ilok2 moras da kupis posebno..
A da kupis ilok2 sa ilok sajta kosta oko $50 i jedno $130 za postarinu jer koriste samo fedex...
jerryrain is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2011, 10:37 PM   #4
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by jerryrain View Post
Izneo bi te $250 sa sve ilok2 i postarinom... meni je stiglo bez ikakve carine, nisu ni otvorili ali nikad se ne zna sa postom.. A kupis lepo sa slatedigital sajta
Ta akcija traje jos sutra, posle toga Ilok2 moras da kupis posebno..
A da kupis ilok2 sa ilok sajta kosta oko $50 i jedno $130 za postarinu jer koriste samo fedex...

Znaci nista od toga...
Jebes ti to, kad je kod nas standard toliko nizi, plus na sve nas oderu jos 50% sto bi kupili ovde... U tom slucaju sa ilokom to je 260%, to je bolest
Old 16-03-2011, 11:23 PM   #5
jerryrain
Member

Ne razumem sta hoces da kazes?
Kako d akupis ovde? koliko znam ne postoji distributer za slate software, a i zasto bi kupovao ovde kad aje u pitanju software i najbolje je da ga kupis direktno...
A ovaj plugin nigde ne moze da te kosta manje od $250, za koliko i ti mozes da ga kupis, plus dobijes i besplatan ilok2 ukoliko kupis jos danas, znaci dobijes ilok i besplatnu postarinu, sta hoces vise?

A ako narucis samo ilok (sa ilok sajta), niko te ne dere jos 50%, jer se carina ne placa za ilok kad ide preko fedex-a... (a postarina toliko kosta i za zemlje u okruzenju)

Last edited by jerryrain; 16-03-2011 at 11:26 PM.
Old 17-03-2011, 01:39 AM   #6
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Ne razumem sta hoces da kazes?
Kako d akupis ovde? koliko znam ne postoji distributer za slate software, a i zasto bi kupovao ovde kad aje u pitanju software i najbolje je da ga kupis direktno...
A ovaj plugin nigde ne moze da te kosta manje od $250, za koliko i ti mozes da ga kupis, plus dobijes i besplatan ilok2 ukoliko kupis jos danas, znaci dobijes ilok i besplatnu postarinu, sta hoces vise?

A ako narucis samo ilok (sa ilok sajta), niko te ne dere jos 50%, jer se carina ne placa za ilok kad ide preko fedex-a... (a postarina toliko kosta i za zemlje u okruzenju)

Ja danas da ga kupim ne mogu, eto ne mogu, jel ima neceg loseg u tome?

A jos 120$ za fedex preko standardnih 50$ za iLok, pa jos 250, to izadje na blizu 500 $ za plugin od 250 $... To je malo neisplativo za jedan jedini plugin koji bi koristio

Kapiram ja da ne postoji distributer za Slate softver, i nije problem kupiti ga, problem je doci do iLok key-a bez 4x cene od dongle-a...Dakle kako dobiti prokleti dongle a ne platiti ko da si kupio 4 komada u prodavnici gde se recimo prodaju...

Last edited by Jan; 17-03-2011 at 01:45 AM.
Old 17-03-2011, 02:54 AM   #7
player
Member

Imas more kuca gde mozes da kupis dongle(ZZounds,Sweetwater,Vintage King,FrontEnd Audio,ebay.......).Objasni lepo da ce te odrati na carini i zamoli da posalju regularnom postom i stave vrednost paketa $10-$20.Mozda platis $20-30 postarinu i to je to.
Sa najjeftinijom varijantom regularne poste mozda nemas tracking no pa ne vidis gde je trenutno posiljka ali on i onako slabo funkcionise kod nas

Last edited by player; 17-03-2011 at 03:02 AM.
player is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2011, 09:09 AM   #8
jerryrain
Member

Sve te velike prodavnice tipa zzounds, sweatweather, musicians friend i sl ne salju u Srbiju, i NIKAD ti nece deklarisati manju vrednost paketa...

ja mogu da ti nabavim ilok2 za 50eur...
Old 17-03-2011, 09:20 AM   #9
player
Member

Quote:
Sve te velike prodavnice tipa zzounds, sweatweather, musicians friend i sl ne salju u Srbiju, i NIKAD ti nece deklarisati manju vrednost paketa...

ja mogu da ti nabavim ilok2 za 50eur...
Neke hoce neke nece,ima gomila i manjih online prodavnica koje bas briga gde ce poslati sve dok im platis.nekoliko emailova ne kosta nista!!I da, neki HOCE da deklarisu manju vrednost,ako hoce da posalju paket iz US za Kanadu i da ga deklarisu kao "gift" ,"sample",stave manju vrednost.....gde moze vrlo lako da se desi da ih carina pozove , proverava i mozda snose posledice onda hoce i za Srbiju,pare su dobli a zabole ih da li ce neko odatle da ih proverava.Trazi,trazi pa ces naci,sve se moze!

Last edited by player; 17-03-2011 at 09:45 AM.
player is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2011, 10:00 AM   #10
jerryrain
Member

Ok ali ja sam rekao od ovih sto si ti nabrojao...
To su sve velike prodavnice koje zabole da krse americke zakone i lazno deklarisu robu za pisljivih $50...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules