|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pre nekoliko meseci se pojavio sasvim novi koncept digitalne konzole EAW UMX96 za sve detalje sledite link http://www.eaw.com/products/umx96/teaser/page1.html
mislim da ce svima biti jako interesantno.
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa ne znam... priča je uglavnom ista kao kod većine priča o današnjim digitalnim konzolama... Jedni tipuju na moćan routing, drugi na integraciju softverskih efekata, treći na ergonomiju, četvrti na "analogni duh"...
Kakve, po tebi, prednosti nudi ovaj EAW u odnosu na recimo Allen&Heath-ov iLive ili novi Midas-ov XL8? (ove dvije sam imao priliku čačkati, pa me interesuje tvoje mišljenje...)
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Evo kako stoje stvari ako si propratio link i sam si video o cemu se radi znaci integrisan SiaSmaart i to je kraj a pluginovi za Digico ili za DigiDesing su nesto drugo znaci sto se tice inovativnosti za mene je EAW odlicna konzola, pogotovu sto radim na EAW KF760-761.
Naravno da je tesko da se bilo koja konzola poredi sa Midasom XL a i cena je da se ne lazemo "studentska" ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
I da ne zaboravim to sto je integrisan SMAART je strasno ali strasno korisno, a svi mi koji se bavimo P.A znamo sta to zbaci /primera radi:2125Hz out of phase i samo jednim klikom na ekran i to je in phase/ video sam kako to funkcionise i bio sasm inpresioniran.
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Očigledno nisam dovoljno upoznat sa detaljima...
p.s. Ti si radio jazz festival u Sarajevu ove godine? Pošto je bio taj EAW tamo, zajedno sa Midasom...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MACKIE DIGITAL X BUS X400 - digitalna konzola | Insomnia Studios | Recenzije | 0 | 06-10-2007 07:34 PM |
nesto sasvim cudno | Arthur | Predlozi i sugestije | 15 | 27-03-2007 10:17 PM |
a sad nesto totalno drugacije :]]] | alavuk | Dragan Ivanović | 3 | 19-12-2006 11:14 PM |
MIKROFONI-NEUMANN,AKG,RODE ILI NESTO SASVIM DRUGO | bushavko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 02-03-2004 10:01 AM |