|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Lep mikser... nesto mi je poznat... ![]() Pa da, jedan ovakav je u Beogradu!!! ![]() Pozdrav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da al nije to to bez broda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Istina... bez jahte to nije to... A za ove likove sam chuo i pre... Studio 440 je ekipa vrhunskih dizajnera i arhitekata koji se "sprdaju" po najbudzetnijim americkim studijima, a trip je da svaki nosi dah odredjenog trenda u modernizmu... A akustika??? Da pitamo Blaza Guzinu sta misli...??? ![]() Opasni su!!! Pozdrav... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
ehhh... kad bih imao ovakav brodic, izbacio bih ovaj krsh od tehnike da mi ne kvari ambijent, opremio bih ga osvezavajucim alkoholim napitcima u neogranicenim klicinama, setkao se po njemu odeven u zeleni satenski bade mantil sa zmajem na ledjima, pusio tompuse i sa svakog ostrvca ukrcao po 5 lepotica
![]() ![]() Kome ko ima ovakav brod uopste treba snimanje i smaranje sa muzikantima? ![]() ![]() Muzicari? Moze... neka omanja grupica da svira i da me zabavlja dok ljustim schampanjatz sa par lepotica u krilu ![]()
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]()
Zdravo Oggy,
Quote:
![]() Ne mora jahta, moze i splav na Dunavu, Savi ili Moravi... to nije basnoslovno skupo. Ima smisla. Pa ko ima para, neka izvoli... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam nekad hteo da pravim studio za vezbanje na splavu, ali sam odustao zbog velikog poreza na luksuz. Ozbiljno. Tu nema problema sa komsijama
![]()
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]()
Zdravo OFF,
Quote:
u svakom smislu... jedino taj porez... ali i to se da izdrzati ako je studio dobar i ako je rentabilan... ulog je definitivno manji. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|