![]() |
Ako ne patite od morske bolesti
|
Re: Ako ne patite od morske bolesti
Quote:
Lep mikser... nesto mi je poznat...:rolleyes: Pa da, jedan ovakav je u Beogradu!!!;) Pozdrav... |
Da al nije to to bez broda
|
Quote:
Istina... bez jahte to nije to... A za ove likove sam chuo i pre... Studio 440 je ekipa vrhunskih dizajnera i arhitekata koji se "sprdaju" po najbudzetnijim americkim studijima, a trip je da svaki nosi dah odredjenog trenda u modernizmu... A akustika??? Da pitamo Blaza Guzinu sta misli...???:confused: Verovatno bi ih iskritikovao... Opasni su!!! Pozdrav...:) |
Quote:
|
ehhh... kad bih imao ovakav brodic, izbacio bih ovaj krsh od tehnike da mi ne kvari ambijent, opremio bih ga osvezavajucim alkoholim napitcima u neogranicenim klicinama, setkao se po njemu odeven u zeleni satenski bade mantil sa zmajem na ledjima, pusio tompuse i sa svakog ostrvca ukrcao po 5 lepotica:da: :mrgreen:
Kome ko ima ovakav brod uopste treba snimanje i smaranje sa muzikantima?:mrgreen: :confused: Muzicari? Moze... neka omanja grupica da svira i da me zabavlja dok ljustim schampanjatz sa par lepotica u krilu :mrgreen: |
Zdravo Oggy,
Quote:
Ne mora jahta, moze i splav na Dunavu, Savi ili Moravi... to nije basnoslovno skupo. Ima smisla. Pa ko ima para, neka izvoli... pozdrav bogi |
Ja sam nekad hteo da pravim studio za vezbanje na splavu, ali sam odustao zbog velikog poreza na luksuz. Ozbiljno. Tu nema problema sa komsijama:)
|
Zdravo OFF,
Quote:
u svakom smislu... jedino taj porez... ali i to se da izdrzati ako je studio dobar i ako je rentabilan... ulog je definitivno manji. pozdrav bogi |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:38 PM. |