Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-11-2007, 12:06 AM   #1
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Uskoro udruzenje!

Pre nekoliko dana me kontaktirao poznanik iz branse inzinjerstva zvuka i nagovestio skoro pokretanje udruzenja, koje bi bilo strukovnog karaktera.
Udruzenje bi se bavilo iskljucivo strukama tonskih snimatelja, ton majstor, inzenjera zvuka i muzickih producenata.
Za sada, koliko mi je objasnio, se radi na sazivanju odredjenog broja ljudi iz ovih struka da bi mogla da se organizuje osnivacka skupstina.
Udruzenje bi trebalo da se bavi ne samo pukim okupljanjem ljudi iz ovih struka, vec i zastitom prava i okvirno da kazem da ispunjava i sindikalnu zastitu profesije.
Ovo sto sam naveo su samo grube crte onog cime bi udruzenje trebalo da se bavi. Pa cu vas redovno izvestavati dalje kako stvar bude napredovala i kako se bude pojavljivalo vise detalja o ovome.
Mislim da je ovo jako intersantna stvar za veliki broj clanova ovog foruma, koji se upravo bave ili zanimaju za jednu od ovih struka.
Takodje ja licno osecam potrebu i mislim da bi i mi kao zajednica trebali moralno a i ajde uslovno da kazem malo i marketinski na nasem forumu pomoci necemu sto moze zanimati u buduce veli broj nasih clanova.
LACKY is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules