|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ljudi, imam veliki problem.
RAdio sam neki mix u 5.1 i sve je ispalo OK do momenta kada sam to trebao narezati na CD/ DVD u formatu koji ce biti citljiv na externim DVD playerima i home teather sistemima. Situacija je sledeca.... Imam fajl, sestokanalnog audia (5.1), koji je samim tim sto je "fajl", a ne "fajlovi" interlived, tj sest kanala objedinjenih u jedan fajl. 24/48 (a moze da bude bilo koji sempling rate i bitaza po potrebi). Sta ja konkretno trebam da uradim da bi to zasviralo na externim spravama, ali da bude 5.1, a ne neki sabrani stereo? Da li treba drugacije da ga smixam (u sta sumnjam) ili treba posle mixa nesto da mu uradim i sta? Koji program, koji format? Da li se reze u Nero-u ili postoji neki program posebno za tu namenu (ovo sve uz svest da pitanje zesce glupo zvuci). Ja sam bio ubedjen da sprave mogu da iscitaju 5.1 wav format, ali nije tako. Javlja se neko skripanje i pistanje kao da je problem u sampling rate- u.... ![]() Ajde, pomagajte i unapred hvala.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
hitno potrebna pomoc Pa50 | Inovative_kg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 06-03-2009 12:51 AM |
Potrebna verzija 2.2 za TC Power Core. Hitno! | DSP forum | 8 | 13-12-2008 11:41 AM |