|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ukratko...riknuo mi "Alesisn ra 300" bio pod garancijom pa ga zamjenio za (uz doplatu) aktivne Mk2 i..svi zadovoljni. Ali sad pocinju problemi sa mixercicima koje posjedujem "Behringer MX 602" i "Alesis Multimix 12 FX" sa kojima sam se uspjesno sluzio do ovog trenutka (i kad sam imao pojacalo)
Naime nema sanse da na najjednostavniji nacin mutiram monitore te da mi samo sluske rade(osim ako ugasim monitore) . Utrcao mi u "studio" "kolega" ![]() ![]() ![]() Dakle kako da mutiram monitore na mixu ??Ako je netko imao iskustva sa time. Mozda sam papazjan ali NEZNAM. I DRUGO PITANJE..posto sam u preseljenju studia i njegovom "nadopunom" molio bih vas da mi preporucite Mixer koji ce imati punooo korisnih funkcija. Moj favorit je "Behringer DDX 3216" i dali on ima onu "kriticnu"funkciju itd..itd! Mozda neki drugi mixer...(u tom cjenovnom rangu)preporucite bio bi zahvalan od koljevke do groba ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
A posjedujem:
Terratec 24/96 EMU 1212 MIXER Behringer 602A Multimix Alesis 12FX Alesis Compressor 3630 Alesis aktive MK2 Hrpa slusalica (Behringer AKG) I TO JE SVE...Naravno i PC. Sto bi mi jos bilo neophodno..pojacalo za slusalice ili nesto drugo..? ![]() Molio bi nekog GURUA kako da to sve pospojim onako..zdravo seljacki(sto i jesam) da mi objasni i nacrta naravno. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A onog "frenda" koji mi je inace to i spajao necu ni zvati jer se bahati a i vredja me a puno se i ne razume u te stvari konacno...on je moj ..SIN! ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
što ti ide iz terrateca a što iz emu?
što ide u te kartice? što sa kompresorom? kako ga koristiš? za šta? nema frke sa ovim sve spojit samo javi ovo...pa javim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
zasto gasis monitore?
jedino ako su ti sluske otvorene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
preko mixera -Alessis samo za vocale i ostalu zivu svirku (ovisi o instrumentu) preko E-mu kartice. Terratec za preslusavanje preko Behringer mixera.na oba mixa su slusalice i ako hocu da slusam "samo" sluske moram gasiti monitore.Imao sam prije davno nekakav receiver (nemam pojma koji) on je naj normalnije imao taster koji je preklopio samo na slusalice, a zvucnici su bili tiho ko zmija.
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
e pa onda monitore uštekaj u "main out" behringera i stisni "2tk to mix" i onda imaš odvojenu kontrolu glasnoća. "phones/control room" za sluška i "main mix" za monitore. aha, montore moraš spojit u kanal od behringera...ne u "tape in".
Last edited by mirzaa; 28-08-2005 at 11:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
tako da. terratec u kanal.
a monitore ne u control room nego u main mix. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Utucen sam dali neko ima kakve veze o "Behringeru ddx 3216" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
šta nisi reko da je 602?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoć oko mixera... | newbieOP | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 26-11-2007 09:15 PM |
Insertiranje EQ-a sa drugog mixera | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 4 | 20-10-2006 10:17 AM |