|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cao svima,
koliko do nocas u jedan mi je potreban savet sta da odaberem; Edirol PCR 50 ili Evolution MK449C! Koliko sta kosta otprilike znate, oba keyborda su budget price, sto ce meni sad za sad i da zavrsi posao. Na Edirol sajtu sam video neke PCR Series Control Maps, ima i za Reason u koji sam ja sve do sada pri komponovanju ukucavao peske. Ne razumem se bas preterano u MIDI kontrolere pa mi je svaki savet na temu izbora ova dva dobrodosao! Hvaaaaala!
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Zdravo Defragment i dobrodosao na Forum
![]() Odmah da ti kazem da na drugi pogled, izbor i nije tako tezak. Moj savet je da uzmes Edirola, upravo zbog PCR-a kojeg poseduje: mogucnosti su velike.... cak i za video triggering. PCR radi savrseno, a driver podrska je odlicna. Knobovi daju izuzetan osecaj..... Ipak, znas i sam da kvalitet onog sto cujes kod master/midi klavijatura je na kraju: sam sempl kojeg si "povukao", a ne sama klavijatura. Da ponovim: Edirol
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
I ja mislim da je Edirol bolji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Edirol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Nego,
ti si admin a ja sam nov ovde, po preporuci jednog druga, pa mi jos reci ima li nekih posebnih detalja koje bih trebao da znam o tome kako ovaj sajt funkcionise? Ja radim muziku u Reasonu, to je autenticni blue chill, tj autorska muzika (vidi my favourites da steknes pribliznu sliku). Dakle, vratio sam se pre 3 dana iz Liverpoola gde sam prezentovao svoj materijal nekom producentu koji radi za Subliminal Records. Mislim, on pored produkcije radi i remixe, trenutno za Deep Dish. Covek se pohvalno izrazio i radice mi produkciju po potrebi. Ima opremu da sam se ja sa svojim Audigy hteo da se samoudavim i da se dotucem svojim Behringerom, posebno nakon sto sam kod njega pevao na nekom "osrednjem" Neumanu od 950 funti. Ali sam se upoznao i svirao sa nekim facama koje su radile za Juliana Cope-a sto je bilo skroz dobro! Covek se pohvalno izrazio i radice mi produkciju po potrebi, ne jednoktatno tj nece da mi nista naplati nego hoce 20% od mojih eventualnih ugovora. Imacu dakle pune ruke posla oko svoje muzike i svaka pomoc ce mi znaciti. Vidim da svi znaju o cemu pisu, ja radim muziku iskreno i bez foliranja nisam neki expert za PC i studio varijante pa ce mi svi saveti od svih ljudi ovde definitivno koristiti! No ako mi neko digne nos, kao e, ovaj nema pojma ja cu biti tuzan i otici cu da se defragmentujem negde drugde! ![]() Pozdrav i hvala jos jednom! D
![]() |
#7 |
Super Moderator
|
![]()
hehe simpaticno, dobrodosao i po inerciji kazem Edirol jer se bas ne razumem ali imam 100% poverenja u ovaj crew ovde
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Uh, pa dok sam ja kuckao odgovor DrRu vi ste se munjevito oglasili!!!
Hvala svima pa se cujemo!
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma bre opusti se,kakva pravila?(ima ih samo ako oces da siris "prljavi" software
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
Evo kako Forum funkcionise: u Tvom prvom postu ti se javljaju 2 admina... cekamo i treceg!
![]() Dakle, kada nas je bilo jako malo na Rumskom, ja sam imao obicaj da se posebno javljam svakom novom clanu, zahvalim mu se i kazem sta da od Foruma ocekuje.... Posle se broj povecavao konstantno. Ono sto ces primetiti ovde jeste da i admini pitaju za savet.... tako se i ostali ponasaju. Po meni, najbolja stvar ovde, je ta da nema sujete. Niko ne sakriva znanje, vec ga nesebicno deli.... mozda zato postajemo sve popularniji... ko zna.... Druga stvar: ova zajednica je jako otvorena i iskrena i ljudi to vole. Zato su ovde sukobi produktivni. Imamo izuzetne strucnjake sa celog Balkana.... poznate koji se "skrivaju" iza nick-a. Ma..... videces i sam. Zaista mi je drago D sto si medju nama (jedan od nas) audio entuzijasta. Zato, slobodno pitaj za savet u svako doba.... tvoje tips&tricks podeli sa ostatkom... Videces, baza podataka Foruma je velika, pa ces imati dosta poucnih postova da procitas. Dobrodosao jos jednom.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-= Evolution MK461c =- | ProkDu | Recenzije | 0 | 26-12-2004 02:06 PM |