|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zna li neko nesto o mixeru Yamaha 01X i o preamp-u TLAudio 5050?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
01X ti je audio interfejs sa kontrolnom povrsinom....svakako kvalitetna zvucna karta/mikser...
funkcionise slicno kao i ostali Yamahini digitalni mikseri, ali se izdvaja po tome sto se lako integrise u DAW... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
ja san uglavnom zadovoljan. to mi je jedini preamp u studiju i sve sniman preko njega. snimak je cist a sa malo jacin inputom dobije se i ona fina distorzija lampe. obzirom na ono sto pruza mislin da nije skup i da ga se isplati uzet.
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Pogledajte i ovo, mislim da je sprava za te pare mnogo bolja od Behringera i ostalog smeca
http://www.fmraudio.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ja iman vp5051, ali mislin da se radi o istom pretpojacalu i kompresoru, samo sto ovaj moj ima jos eq.
ja san uglavnom zadovoljan. to mi je jedini preamp u studiju i sve sniman preko njega. snimak je cist a sa malo jacin inputom dobije se i ona fina distorzija lampe. obzirom na ono sto pruza mislin da nije skup i da ga se isplati uzet.[/quote] Nadam se da ce mi dobro raditi sa Oktavom MK-319.Sta mislis o tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
ja san uze ovu konbinaciju jer san prethodno slusa plocu (elemental - tempo velegrada) koja je takodjer sa njon snimjena. meni tvoja konbinacija izgleda ko vrlo optimalna. bez sumnje pro oprema za relativno malu lovu, ali uvik postoji milijun drugih konbinacija i nije se lako odlucit.
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Bambino. Imas i dbx376 za te pare (sa njim cu ja da radim snimanja), a ako ti se ne bacaju pare, recimo npr. dbx mini pre i uzmes jos neki mic. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Razlika izmedju 5050 i 5051 je mala, ali bitna, je onaj EQ na 51 predivno radi! Sandro zna! 8)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
yamaha n12 | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 02-06-2009 07:29 AM |
yamaha ns10m ili yamaha msp5 | darkobt | Monitoring | 7 | 29-01-2009 09:03 PM |
Yamaha NS10 i Yamaha HS50M | MHz | Monitoring | 8 | 01-10-2005 04:12 PM |