![]() |
Yamaha 01X
Zna li neko nesto o mixeru Yamaha 01X i o preamp-u TLAudio 5050?
|
01X ti je audio interfejs sa kontrolnom povrsinom....svakako kvalitetna zvucna karta/mikser...
funkcionise slicno kao i ostali Yamahini digitalni mikseri, ali se izdvaja po tome sto se lako integrise u DAW... |
Re: Yamaha 01X
Quote:
ja san uglavnom zadovoljan. to mi je jedini preamp u studiju i sve sniman preko njega. snimak je cist a sa malo jacin inputom dobije se i ona fina distorzija lampe. obzirom na ono sto pruza mislin da nije skup i da ga se isplati uzet. |
Pogledajte i ovo, mislim da je sprava za te pare mnogo bolja od Behringera i ostalog smeca
http://www.fmraudio.com/ |
Quote:
|
Quote:
|
TLAudio
ja iman vp5051, ali mislin da se radi o istom pretpojacalu i kompresoru, samo sto ovaj moj ima jos eq.
ja san uglavnom zadovoljan. to mi je jedini preamp u studiju i sve sniman preko njega. snimak je cist a sa malo jacin inputom dobije se i ona fina distorzija lampe. obzirom na ono sto pruza mislin da nije skup i da ga se isplati uzet.[/quote] Nadam se da ce mi dobro raditi sa Oktavom MK-319.Sta mislis o tome? |
Re: TLAudio
Quote:
ja san uze ovu konbinaciju jer san prethodno slusa plocu (elemental - tempo velegrada) koja je takodjer sa njon snimjena. meni tvoja konbinacija izgleda ko vrlo optimalna. bez sumnje pro oprema za relativno malu lovu, ali uvik postoji milijun drugih konbinacija i nije se lako odlucit. |
Quote:
Bambino. Imas i dbx376 za te pare (sa njim cu ja da radim snimanja), a ako ti se ne bacaju pare, recimo npr. dbx mini pre i uzmes jos neki mic. :) |
Razlika izmedju 5050 i 5051 je mala, ali bitna, je onaj EQ na 51 predivno radi! Sandro zna! 8)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:16 AM. |