|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Naso sam dve knjige za Cubase. Evo:
Cubase VST napisao Keith Gammel oko 200 stranica cena: 670,00 dinara ----------------------------------------------- Cubase VST prevod III izdanja za VST verziju 5 vst instrumenti,... napisao Simon Millward cena: 880,00 dinara. ----------------------------------------------- Ako su obe knjige dobre da kupim obe ili je jedna sasvim dovoljna. Sta mislite.
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Zasto kupujes knjigu VST kada ima knjiga za SX 1.06 ..
Ja imam ugovor o ditribuciji i prodaji te knjige tako da online mozes naruciti i izdavac"Kompjuter Biblioteka"ce ti poslati uplatnice koje ces uplatiti na racun i oni ce ti poslati knjigu .. knjiga je 720 dinara odnosno 800 ali je 10% popusta za online kupovinu .. Samo popunis podatke sa desne strane na adresi www.studioton.co.yu/cubaseknjiga.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Moze malo vise informacija o knjizi. Ko je napisao, koliko strana. Na sajtu sam video popis lekcija, ali me zanima jos samo ovo.
Da li je knjiga stvarno dobra. Da li obradjuje sve teme i sl. Ove sto sam ja naveo da li su takodje dobre ili...
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
Knjiga CUBASE SX
Napisao je THAD BROWN multiinstrumentalista,DJ i zvucni tehnicar sa vise od decenije profesionalnog iskustva u muzickom polu.Pisao je o softweru ,kompjuterima i zvuku kao visi saradnik casopisa HOME RECORDING.thad je bio predavac u centru za proucavanje tehnologije muzike na univerzitetu YALE a radio je i sa vodecim softwerskim kompanijama kao sto su Prosoniq, NI,Yeloow tools ... Danas radi na muzickoj produkciji i smislja nove nacine mrcvarenja semplova,modulacije filtera i maltretiranja cokodera ... Knjiga je opasno dobra (ja je imam i nekoliko puta sam je procitao) ... Razlika izmedju ove i VST knjige je ogromna jer VST verzija cubase-a i SX ima velike razlike tako da ako hoces da me poslusas kupi ovu knjigu .. (predpostavljam da vec radis na SX verziji pa ne vidim razloga za kupovinu VST knjige) U knjizi su obradjene kompletno sve teme i svaka funkcija .. Ono sto pise o knjizi su samo podglavlja a unutar jednog podglavlja imas na desetine naslova .. knjiga ima 413 stranica i ponavljam mnogo dobra ..Znaci u pitanju je CUBASE SX 1.06 .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
koliko je to u eurima? ja bi kupi knjigu. koliko san razumi ovo je srpski prijevod?
![]() |
#7 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
11,2 eura
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ton magistar
|
![]()
narucujem 'sekundarno'
btw: 'sekundarno' ode di zivim stariji recu za odmah, momentalno isti sekud = 'sekundarno' ![]()
![]() |
#10 |
ton magistar
|
![]()
nemojte samo da bude na cirilicu, jerbo san u temu slucaju najeba
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase SX knjiga (na srpskom) | matija | Tutorijali | 4 | 02-02-2009 06:36 PM |
Koja je kombinacija hw-a bolja? | servent | Computer Hardware | 5 | 21-03-2007 11:41 AM |
Bolja zvucna karta->bolji export midi-a??! | peraZdera | Audio Software | 5 | 18-07-2005 04:33 PM |