|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kako vam ide sa radovima za takmicenje?Ja tek poceo :oops: ,u nekoj sam guzvi,pa cisto da pitam kako ide vama.Pozdrav svima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Jbga, ja sam u nekoj guzvi tako da necu sigurno to uraditi nazalost. Ali bice nekih drugih radova nadam se uskoro... Sta da se radi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
ovo samo pokazuje neiozbiljnost...ja sam uradio skoro 5 minuta ne zato sto imam vremena na pretek(svakodnevno sam na faksu i imam ispite svake nedelje) vec zato sto sam zeleo da bude odradjen posao...javite kad uradite
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
pa ne znam... jel ima jos neko da je aktivan ? ako ima, potrudicu se da zavrsim, al stvarno sad ne znam gde mi je glava. Trenutno "pravim pare", jer imam neku veliku akciju u planu sto se tice kupovine opreme...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja sam skoro pa gotov
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sutra "dizem"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |