|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Dragi moji, u nekom postu sam napomenuo da ce se forum poboljsati i dobijanjem attachment opcije. Forum je tipa phpBB i sposoban je za dodavanje attachment skripte koja je radjena u *.php. Legalno moze da se skine sa phpBB sajta. Postoji samo jedan problem: nisam uspeo da provalim kako se skripta ubacuje. Moracu malo vremena da izdvojim i za to, ali rezultat ce biti dobar: upload fajla bez MB ogranicenja
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
Znaci jos nije moguce uploadovati mp3......
![]() Bravo Rumski,za sve ove silne ideje koje ce nam svima pomoci u stvaranju MUZIKE :P
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Evo primera kako sve funkcionise, kod mog prijatelja Milana koji je administrator www.audio.co.yu
Rekao mi je da je sam ubacio potrebnu skriptu, da je malo komplikovano, ali ne preterano ako se cita uputstvo.
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
mozda bih mogao da postavis temu produkcija ili tako nesto cisto da imam malo da filozofiram a mogao bih da postanem moderator te teme?? 8)
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
rumski, ima dosta foruma koji nemaju svoj prostor za upload, nego ucesnici stave mp3 bilo di i ostavu link?
tako funkcionira nesluzbeni uad forum, pa bi mogli i mi tako?! ja cu za par dana uploadat neke stvari koje zavrsavan, pa cu stavit linkove ![]()
![]() |
#7 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
Quote:
forum je tipa phpBB sa skinom SmartDark Style. Postoji attachment mod za phpBB na adresi http://www.opentools.de/board/viewtopic.php?t=262 a help je http://www.opentools.de/docs/user_guide.html Imam 2 problema: 1. ne znam da prepravim php kod 2. ne znam kako da i ovaj mod bude u mom skinu smartDark. Evo ga sajt autora smartDark-a http://smartor.is-root.com
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
1. Uzmes najobicniji note pad mada ti preporucujem UltraEdit ili EmEditor posto ti lepo obeleze PHP kod.
2. Koliko ja znam modovi za forume su najcesce napravljeni da se prilagode bojama (tj. ne koriste boje vec trenutne varijable za tu temu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]()
Voleo bih da uploadujem jednu stvar.........Diviner ciljam na tebe 8)
![]() |
#10 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UPLOAD vasih radova na rumski server | diviner | Promocija radova | 4 | 12-01-2010 03:12 PM |
sta je do sada izaslo od vasih radova?? | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 25 | 30-09-2009 11:51 PM |
Upload vasih radova II | dr.Ru | Promocija radova | 11 | 17-01-2007 11:07 PM |
Upload va?ih radova | puRe | Promocija radova | 0 | 02-02-2005 01:49 PM |
Upload vasih radova - Part II - Instrukcije | puRe | Promocija radova | 4 | 02-01-2005 01:06 PM |