|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nedavno sam dobio ovu analognu kartu pod racun. S obzirom da radim sa puno boljima od ove dal mi netko moze sta reci onjoj. Dal da je zadrzim il da je prodajem(nekom od pocetnika i poklonim). Karta je analogna, a digital joj je nepoznanica....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
Ne znam za to ali imam ja jednu staru karticu...verovatno ce se malo stariji kompjuterasi setiti nje..
Radi se o Turtle Beach kartici koja je iz 95 godine...analogija je u pitanju nema digitale ali zato je bolja i danas sa odnosom signal/sum od SB-a...kostala je preko 500 eura i secam se da sam se dicio sa njom kao danas sa pulsarom :roll:
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Po?to sam novi na forumu pozdravio bi sve sudionike ovog odli?nog foruma. Po?etnik sam u svem ovom i upravo sam u fazi odabiranja kartice. Tako mi je nekako surfaju?i zapela upravo ova kartica tako da i mene interesiraju njene mogu?nosti i kvalitete (ako ih ima).
POZDRAV |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Dobrodosao Ivice...
Pa zavisi koliko imas para i sta zelis od te kartice i koju bi vrstu muzike radio...ja bi ti predlozio neku RME ili Maudio...vidi malo po netu oko te dve kartice pa javi...mozda nesto i od Creamwarea :roll:
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Dobrodosao Ivice !
Marc 8 je cini mi se kartica iste firme koja je pravila i Prodif Plus (sada se vise ne proizvodi). Ja sam dobio Prodif Plus od prijatelja i mogu ti reci da je kartica veoma kvalitetna. Ako je takav i Marc 8, a verovatno jeste, onda neces pogresiti mada bih ti ja preporucio nesto od Creamware-a. Skoro sam kupio Lunu II i prezadovoljan sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pozdrav Ivica. Gledaj, ja sm tu karticu dobio pd racun od 200? i instalirao je kod zene na kompjuter,prebacio HD sa giga smplovima i pokuso raditi.Ma lijepo to i radi mogu ti reci. Podignuo SX i Giga Studio(njen komp jos ima ME). "(ona jos ima ME)", problem je u tome sto je GSIF driver jos uvijek u razvoju za XP platformu. Takve iste kartice mozes maximalno staviti u komjuter i vezat ih sa kablom i tad bi dobio 16 analognih ulaza i izlaza(stereo) + 8xmidi in i 8x midi out. To ti je sve sto o njoj znam jer sam je kratko imao i rjesio je kod jedno kolege.
Evo ti adresa gdje mozes o njoj procitat malo vise. !!w.marian.de |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nekad i sad | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 24-08-2008 11:15 AM |
LUNA2 nekad ili danas SCOPE HOME | sub | DSP forum | 16 | 06-07-2007 02:14 PM |
MARC X zvucna kartica | Ad Fines | Computer Hardware | 8 | 01-04-2004 04:15 PM |