|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Poz ljudi...jel koristi nek ovaj plagin u svom mixanju? ako da, kakvi su utisci i na kojim elementima ga obicno ubacujete?
https://www.112db.com/redline/preamp/ ![]() deluje mi kao dosta kvalitetna stvar iako nisam dovoljno strucan za koriscenje svakog 'dugmeta' iz plagina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Probao sam ga tada pre par godina kad je izasao, nisam mogao da ga ukrotim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
haha a jbg..ja mislim da moze da mi odgovara za neke vokale, jos malo da ga prostudiram...
jel je po funkciji slican fabfilter Saturnu (ono kad podelis na 3 banda) ili su ipak totalno razlicite namene? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preamp | frkatonac | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 30-07-2010 04:58 PM |
8ch preamp? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 11-12-2008 10:44 PM |
Mic Preamp | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 12-10-2008 07:11 PM |
Preamp? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 11-11-2006 10:52 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |