| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  26-06-2014, 04:20 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2008 
				 |  pomoc oko ruDaw 

Pozz   pratim forum cesto ali se rijetko logiram i pisem   Kupio sam ruDAW XTM kompjuter (od jednog decka iz zg koji je kod vas kupio) i imam problem sa vstovima u cubaseu (on je u abletonu radio). Cubase ih vecinu ne prepoznaje - prvo je u vst instruments postojala kategorija "missing vsti" pa sam guglao i dosao do toga da na plug-in information moram napraviti update. Sada sve vstove na VST Instruments vidim ali vecinu ne mogu ucitati nego mi izbacuje ovu poruku iz attachmenta. Pomozite molim vas  hvala   | 
|   |   | 
|  26-06-2014, 05:25 PM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2010 Location: Beograd i Kraljevo 
				 |  Re: pomoc oko ruDaw 

Stvar je softverske prirode...mislim da je najjednostavnije da ides reinstal Cubase-a i svih pluginova... Imam par pitanja: Da li je Cubase pijacni? Da li su Vst-jevi pijacni? Koji Win koristis? Koja je verzija Cubase-a?... 
				__________________ http://soundcloud.com/phillipsalom http://soundcloud.com/mind_direction Ko visoko leti, nisko zimi. | 
|   |   | 
|  26-06-2014, 05:49 PM | #3 | 

Windows je 7 a Cubase 5. Neam pojma kakvi su, danas sam drugi put upalio komp, pa sam mislio da cete ovdje znati o cemu se radi buduci da je i komp Rumski   Ako je moguce izbjegao bi reinstaliranje svega jer je to i jedan od razloga zasto sam kupio komp - te tehnicke stvari mi nisu jaca strana   | 
|   |   | 
|  26-06-2014, 06:03 PM | #4 | 
| Administrator Join Date: Jan 2003 Location: Novi Sad 

Ako nisu brisani odredjeni folderi, problem se moze relativno lako rjesiti, a sve sto je potrebno jeste da se na ruDAW poveze na internet i skine teamviewer (pa cu ja podesiti sve sto treba...ukoliko naravno ne nedostaju neki fajlovi). Dodajte me i na skype: vukeljam . | 
|   |   | 
|  26-06-2014, 06:20 PM | #5 | 

Jesam, hvala na azurnosti    | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| ruDAW ONE | diviner | Obavestenja | 9 | 23-11-2011 02:17 PM | 
| ruDAW + RME FF 400 UC | Komplex | Computer Hardware | 15 | 24-07-2011 04:40 PM | 
| ruDAW ONE | dlukace | Computer Hardware | 2 | 10-01-2009 09:15 PM | 
| ruDAW XTM (OSX i WIN) | diviner | Obavestenja | 55 | 13-10-2008 01:35 PM | 
| ruDAW ONE SE | diviner | Obavestenja | 0 | 15-08-2008 01:26 PM |