|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Moj prvi thread i prvi post pa vas sve koji naiđete ovdje lijepo pozdravljam
![]() Dakle Cubase 5, windows 7, zoom R24 kartica, Zoom R24 asio driver. U VST connections sve lijepo slo?im prema uputama, pove?em svoje portove na kartice s busevima i radi mi samo onaj bus kojeg odredim za default(ikonica crvenog zvučnika pored tog busa). Druge mi kanale uopće neće snimati. Naravno, nemoć i frustracija pa u jednom momentu sam nanovo i?ao instalirati cubase i onda je proradilo kako treba, ali par dana kasnije sam morao nanovo instalirati asio driver jer mi jednostavnu nije prepoznavao karticu.I sad je prepoznaje ali snima opet samo default bus input ![]() Očito je da ne mogu svako malo program ili driver instaliravati pa me zanima trajno rje?enje. Da li je do asio drivera(mo?da je asio for all bolji!?-spominju ga po netu kod sličnih problema). Hvala na svakoj pomoći! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
vise midi input u cubase odvojeno na kanale? | branoy | Audio Software | 8 | 15-09-2013 09:54 PM |
M-Audio Fast Track Ultra - Slabi input / output | nik | Computer Hardware | 11 | 29-09-2012 12:44 PM |
Stereo output kao mono input - problem | Mitjovan | Audio Software | 4 | 14-07-2012 07:03 AM |
2TR input slab signal | tajsam | Monitoring | 7 | 06-03-2012 08:32 PM |
Problem sa Cubase 4 | zeleni | Audio Software | 5 | 29-10-2009 05:39 PM |