|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Kad nadjete pauzu u prepirkama koji je DAW najbolji, bacite pogled na ovaj video. Cisto ZLATO, ako mene pitate... Daniel je car! Fenomenalno objasnjen pristup, obrazlozen cinjenicama i iskustvom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Napokon neki dobar how-to video koji se lako prati. I svidja mi se sto covek uopste nema onaj ego "ja znam znanje, sada pametujem i arogantan sam prema vama smtnicima i pravim ovaj video samo da bih vam pokazao sta ja znam" a i nema nepotrebne filozofije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Upravo. Zato sam i hteo da ovo podelim ovde.
Cesto caskam sa njim, sjajan cova. Bice pocetkom januara novi hangouts i nadam se da cu biti u mogucnosti da im se pridruzim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kick Drum Compression & EQ - odličan tutorijal - Ken Lewis | moka | Audio Produkcija - Osnove | 7 | 10-05-2012 10:06 PM |
Multiband compression u CB5? | Eomsy | Audio Software | 0 | 28-11-2009 04:26 PM |
Compression dilema | Kirdan | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 19-10-2008 11:56 AM |
Art Of Mixing | Brka | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 22-06-2006 07:37 PM |
David Gibson - The Art of Mixing | SandRob | Tutorijali | 17 | 04-01-2005 06:17 PM |