|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Pozdrav drugari, posle du?eg vremena vraćam se na Rumski, i to sa jednim pomalo sme?nim pitanjem, ali bih voleo da čujem ozbiljne odgovore od klavijaturista.
Naime, drugar od 70-80kg je slučajno seo svom te?inom na moju Yamahu Motif XF8, koja je bila parkirana na krevetu, i to u predelu oko display, znači u centar. Naravno, nema nikakvih na oko vidljivih fizičkih o?tećenja, i klavijature rade normalno. Ipak, kako je ovo skup komad, nerviram se, a mo?da ne bih trebao. Da li je Motif, i klavijature generalno, pravljen da trpi ovakve stvari, i da li bih trebao da sam zabrinut ako sve radi ok?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ako radi sad i bude radilo jos koji dan ne bi trebao da se brines
![]() Isto su ti motifi 'tenkovski' sastavljeni Sent from my iPhone using Tapatalk 2
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ne brini , ako sve radi onda mu nije nista sto rece kolega, jake su to masine izdrzljive.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ako je displej ceo pre bih se zabrinuo za drugara
![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Meni je motif padao u dva navrata. Jednom na probi sa stalka pravo na displej, drugi put posle svirke ga je drugar ispustio iz ruku i tresnuo je na beton. To je faking tenk, nista se ne brini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ja bih prijatelju ipak slozio pricu da mi dodje 100 evrica
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Negde sam gledao neki kras test gde je neki majstor razvizdao motifa sa visine par metara....pukla samomplasticna ivica,klavijatura radi normalno.
A drugaru uvek mozes saku za vrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K: Yamaha Motif XS6 ili XS7 | bkovacic | Kupujem/trazim | 0 | 30-04-2011 08:33 PM |
Yamaha motif es6 | tex viler | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 30-08-2010 11:28 AM |