![]() |
Prijatelj slučajno seo na Yamaha Motif XF8
Pozdrav drugari, posle du?eg vremena vraćam se na Rumski, i to sa jednim pomalo sme?nim pitanjem, ali bih voleo da čujem ozbiljne odgovore od klavijaturista.
Naime, drugar od 70-80kg je slučajno seo svom te?inom na moju Yamahu Motif XF8, koja je bila parkirana na krevetu, i to u predelu oko display, znači u centar. Naravno, nema nikakvih na oko vidljivih fizičkih o?tećenja, i klavijature rade normalno. Ipak, kako je ovo skup komad, nerviram se, a mo?da ne bih trebao. Da li je Motif, i klavijature generalno, pravljen da trpi ovakve stvari, i da li bih trebao da sam zabrinut ako sve radi ok? |
Ako radi sad i bude radilo jos koji dan ne bi trebao da se brines :)
Isto su ti motifi 'tenkovski' sastavljeni Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
Re: Prijatelj slučajno seo na Yamaha Motif XF8
Ne brini , ako sve radi onda mu nije nista sto rece kolega, jake su to masine izdrzljive.8-)
|
Ako je displej ceo pre bih se zabrinuo za drugara :)
|
Meni je motif padao u dva navrata. Jednom na probi sa stalka pravo na displej, drugi put posle svirke ga je drugar ispustio iz ruku i tresnuo je na beton. To je faking tenk, nista se ne brini :wink:
|
Ja bih prijatelju ipak slozio pricu da mi dodje 100 evrica :) Salim se, nece mu biti nista :)
|
Dobro je, odlično!
Hvala na odgovorima i iskustvima, jo? jedan plus za tenka :) |
Negde sam gledao neki kras test gde je neki majstor razvizdao motifa sa visine par metara....pukla samomplasticna ivica,klavijatura radi normalno.
A drugaru uvek mozes saku za vrat :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:23 AM. |