|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sasvim slucajno sam video da se na google pojavila nova ikonica "google nos". Reko da vidim sta je, kad ono pise "mirisljavi megabajti". Tipa kucas miris koji te zanima (torta, sladoled, parfem) onda ti google otvori sliku i kaze "priblizi nos monitoru i omirisi"!
Moram da priznam da sam ispao "sucker"i da sam pokusao, ali nista nisam osetio... ![]() ![]() Zna li neko u cemu je fora? Ajd da je neka glupa aplikacija, nego google..Zove se "google nos", bas ko ima vremena neka pogleda na www. google. rs |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
1. april?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Very moguce...
![]() A sto onda napisase (beta verzija)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
a jesi naivan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Juce ono ja citam, i razmisaljm logicno-to nije moguce, nema sanse...ali kad se pojavio plavi pravougaonik na telefonu, na kome pise "dodirnite nosem", moram da priznam da jesam..hahhahah
![]() ![]() Evo sta sam nasao posle...kazu "google obmanuo svet", mnogi ljudi cak i ostetili svoje uredjaje..Al jeste jaka fora ![]() http://www.svetplus.com/vesti/25729/...site-vas-ekran Mada. verujem, jednog dana ce i ovo biti moguce |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koliko je bitno napajanje racunara? | andrija84 | Computer Hardware | 2 | 10-02-2013 04:22 AM |
Podesavanje Win XP i racunara | alfom | Computer Hardware | 1 | 22-10-2008 04:51 PM |
umrezen rad vise racunara | milanCHE | Computer Hardware | 5 | 30-12-2007 12:50 AM |