Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-02-2013, 10:19 AM   #1
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default bass kontakt?

e ljudi, nest sam sinoc radio u cubesu, uzeo adictiv drum, ono sve na 0 stavio, izabrao neka tri udarca kick snare i hi hat na razlicite kanale, i sta znam, svidelo mi se, e sad, nasao sam ovu bas gitaru za kontakt, svidja mi se, samo ima kratke slajdove,, a da mi je duze i sa vise izbora, mada i bass gitara bi mogla imati legato da spustim za -12 skalu, kako vec idu ti slajdovi? a? gde nac ovaku full da ima slajdova al po svim tonalitetima, ?
ne koriste mi se one po 30GB, ma nesto normalno , ova je 23mb, nemoze bolje!
i da tu nakraju sam stavio onu nebulu na master pre limitera, neki logic consol preset
http://picosong.com/nc6R/

evo kakva je org, negde sam nasao je.
Attached Images

Last edited by branoy; 21-02-2013 at 11:16 AM.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2013, 10:23 AM   #2
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: bass kontakt?

Nije lo?e, samo ?to su ti ti slajdovi malo prenagla?eni, dok je ostatak bas deonice tih.
Uzgred, ?ta koristi? za ovaj ?enski glas?
Old 21-02-2013, 11:06 AM   #3
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

znas kako ne volim preterati da se neko cuje mnogo a neko nikako, bas umixam tako sto odvrnem zvucnik i kad on i drum imaju snagu a ni jedan ne probija, msm da se uvek moze vise pojacati celokupno.
tu je vec opet fora isto i ovako do basa, zato trazim takve dobre.

vocal? ma devojke iz ethno world haha, bezveze ih dodao na kanal, nisu bas sto posto sinhro al fine su , uklapaju hehe
Old 21-02-2013, 06:59 PM   #4
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

evo ovaj kome treba
http://www.4shared.com/file/w1nA3qQB/01_FenderSub.html

gde skidate dobre ovako male NKI free po netu? imal ih? ja sam najvise nalazio al sve sami brasilci radili, i odlicne. najvise od njih.
i daa slajdovi? gde ima ??D nemam trilian, cuo sam da tamo ima, kad bi se moglo presemplovati sam slajdove. u jedan nki ako su dobri uf.
Old 21-02-2013, 09:56 PM   #5
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Usemplovaću ti ja jedan bas sa slajdovima, pa se igraj ako ti treba ne?to tako malo.

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2013, 10:23 PM   #6
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

e hvalaa, mozee!, ma znas kako ne treba mi puno, sam za svaki ton da ima po slajd u tonalitetu jer vecinom imam jedan slajd ovako koji je samo za jednu intonaciju , a da ga pitchujem nije to to ,, ode priroda zvuka , kad stignes salji.
Old 21-02-2013, 11:08 PM   #7
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Ja bas volim ovakve stvari sto odmaraju, samo sto je sve suvise na prvu, a bas mi se uopste ne svidja, interesantno. Valjda zato sto sam basista
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2013, 11:35 PM   #8
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

vidis Mogli druze ti posto si bassista mogao si nam usemplovat pravi bas haha, znam ba da je to zajebano treba obratit paznju na svasta nesto, al mogao bi odradit, snimiti jedno dve oktave prave zice, da to ubacimo u kontakt, da vidimo kakva je boja i za koju vrstu zabave heheh,,
msm ako ti nekad bude dosadno dobices i ti sredjen NKI!! pa ne moras stalno uzimat gitaru kad nema potrebe heheh

ma i ja volim ovako laganice, pa sta mi padne na pamet, msm drugi dio umnozim dva put da ne vracam stalno haha, demo.
Old 22-02-2013, 12:22 AM   #9
dacustic
Junior Member

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
e ljudi, nest sam sinoc radio u cubesu, uzeo adictiv drum, ono sve na 0 stavio, izabrao neka tri udarca kick snare i hi hat na razlicite kanale, i sta znam, svidelo mi se, e sad, nasao sam ovu bas gitaru za kontakt, svidja mi se, samo ima kratke slajdove,, a da mi je duze i sa vise izbora, mada i bass gitara bi mogla imati legato da spustim za -12 skalu, kako vec idu ti slajdovi? a? gde nac ovaku full da ima slajdova al po svim tonalitetima, ?
ne koriste mi se one po 30GB, ma nesto normalno , ova je 23mb, nemoze bolje!
i da tu nakraju sam stavio onu nebulu na master pre limitera, neki logic consol preset
http://picosong.com/nc6R/

evo kakva je org, negde sam nasao je.
bass jako mulja,nije konkretan!Neko nekom smeta!
dacustic is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2013, 12:28 AM   #10
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

paz to je do mene, ne volim da je kristal, volim da se stopi sa drum, mada tih je koju niansu, ima nas volimo kako da ti kazem deep, fingered, dok neko voli picked, slapp, kontas, msm sve do nas sami ko sta voli, ako imate bolji dajte.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules