|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
dobio sam semplove za halion iz kučne radinosti-vjerojatno.
Radi se o izvornim tamburama kakve se koriste u folkloru kod nas. i zvuče solidno ali ima jedan problem. Raspon im je obično 1 i pol oktava a ton-dva su puno glasniji nego ostali iako su iste vrijednosti velocitija. Ti tonovi uopče ne reagiraju na promjene velocitija osim kad se stavi na nulu, ili pak su promjene jačine zanemarive Konvertirao sam semplove i za kontakt ali ista stvar..isti tonovi kao da je velociti na maximumu Mo?e li se to nekako srediti da se smanji taj ton-dva da budu u nivou ostalih Inače saud odgovara ostalim tonovima kad su ful pojačani |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Automatizacijom regulishi jachinu pojedinih zvukova..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ne, ne... To treba da se tretira sa Quadra Smooth, da bi se svi semplovi izjednačili po noviu, pa tek onda ceo ADHSR naknadno u Kontakt-u da se odradi.
Po?alji ti to meni na PM, pa da ti ja to odradim, ne mo?e? sam jer nema? alat, to je čitav proces, ako hoće? snimiću ti i video kako se to radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
pa ako nije problem bio bih ti zahvalan za video a ovo ću ti poslati čim dođem doma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Poslao sam ti sve spakovano, evo da vidi? kako se to radi od prilike...
http://www.mediafire.com/download.php?z2ajxzeel778jja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
isprobao ono i radi 100 puta bolje od onoga
hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konvertor za semplove? | akordeonista | Audio Software | 16 | 18-10-2008 02:34 PM |
koje semplove/vsti akusticnog bubnja koristite? | allegrosteva | Audio Software | 7 | 07-12-2007 03:31 PM |
Kako srediti mono-nekompatibilan sample?!!!!!! | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 02-02-2007 02:20 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |