|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam peavey 24fx i alesis io26
Trenutno preko inserta sa napola ubodenim kabelima ?aljem signal na ulaze alesisa io26, Ali na taj način signal ide preko peavey-evih ugrađenih preampova Razmi?ljao sam da ubodem multicore direktno u alesisa, a preko izlaza iz alesisa signal po?aljem u mixer. No brinu me dvije stvari. Prvo je latencija, tj. Koliko je prihvatljivo da ne utječe na live sound, i druga stvar, stabilnost takve opcije, tj. Da li u praksi neko ru?enje kompa mo?e pomrdati alesisa pa da izgubim zvuk na mikseru? Ako netko ima iskustva sa ovakvim live snimanjem, bio bih zahvalan na komentarima. Ima li koja druga opcija, neki signal splitter prije miksera, a da je prihvatljiv cijenom? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Alesis ? iO26 | dejan89np4 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 08-08-2010 04:28 PM |
live snimanje u fl | dmhmaestro | Tutorijali | 4 | 30-08-2009 10:45 AM |
Monitoring bez miksera? molim savjet | aland | Monitoring | 0 | 24-06-2009 11:09 AM |
problem alesis multimix mixser za snimanje | Gluse | Computer Hardware | 1 | 07-07-2008 09:42 AM |
izbor miksera i mikrofona za house produkciju | Coconut | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-11-2005 07:58 AM |