|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() ![]() Kako da ukljucim u Cubaseu spdif in i out da rade to jest da budu aktivni??? ![]() Do skoro je sve radilo besprekorono dok nisam skidao ovu terratec karticu. Na slici vidite i njen control panel koji je prost ko pasulj. Probao sam da je reinstaliram, ali badava. Ima li neko neku ideju??? Hvala unapred! Last edited by LAMPASH; 25-06-2012 at 12:51 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Dobro, jbš Q-base, jel tebi rade ti ulazi i izlazi na samoj karti?!
Ja imam dmx6-fire na staroj mašini, sad gledam, jbg, kod mene su svi vidljivi za wavelab i forge...nemam Qb instaliran...ne mogu sad da se prtzam...ali je isto i tamo,znam od ranije... Dakle postaraj se da one rade na samoj karti, pa ćeš onda u Qb nameštati... Otiđji posle u Qb u VST connections, pa tamo imaš in i out sekciju pa u svakoj dodaj sve ulaze i izlaze i dodeli im šta je koja... Imaćeš 4 in i 4 out ...tu treba da su vidljive sve postojeće konekcije sa drivera...! Možda nisu dodeljene, pa su zato "inactive"...
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
sta znaci skidao karticu? promenio slot, promenio usb prikljucak?
primetio sam da usb treba da ostane na prikljucku na kome je instaliran a ako se menja potrebna je deinstal/instal. Ako je pci (imao sam je) imala je problem na svim fq osim 44.1khz. Tj nije izbacivals na spdif za dat osim na 44,1. Isto, ako se menja slot, potrebna reinstalacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Izgleda da mi ne gine reinstalacija windowsa i instaliranje na 1000 plugova, koji bedak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Radi li negde drugo? U nekom Forgetu ili negde?!
Možda kenja sam "Cube-ass".. ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Sad sam provalio glupost, na koju nisam ni obraćao pažnju...jer uvek automatski to uradim...
Otiđi u VST connections (F4 u QBase), i idi na (in ili out ili oba) => (desni klik) => ADD BUS i dodaj sledeći koji će biti spdif LEFT ili RIGHT ili STEREO ili kako već 'oćeš i kad ga dodaš postaje ACTIVE!
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Isti problem je i sa FL10, dakle problem je sa ASIO driverima od karte. Line 6 Toneport radi super, a ovaj terratec ni da zucne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Negde s' ti ne?to zahebo... Jbt, terratec su super karte, jedino ako je ta ba? okinula... Jes name?tao u njenom c-panelu record source/int/ext.clock i ta srnj, to hoce da zablokira i/o-ove...
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pomoć potrebna - relativno hitno | Arthur | Razno | 1 | 03-01-2011 11:14 PM |
Hitno potrebna pomoc!!! | dooksy | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 30-09-2010 09:44 PM |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
hitno potrebna pomoc Pa50 | Inovative_kg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 06-03-2009 12:51 AM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |