|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Dok se ti sabereš mi se već poklali ovde: http://www.rumski.com/forum/showthre...110#post329110
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Načeta je na drugom threadu.
Gledao sam malo, po' sata pred kraj... Dobro piče ova bosonoga šveđanka, dobar glas, pesma narko smeće... Šou pun gomile pederčića,ne znaš ko je muško - ko žensko, još Joxa ispade muškarčina... ...ruku na srce, perfektno je otpevao i dobro prošao...! ...eheh..."Nije ljubav ona stvar..." Svuda ribe sviraju bubanj...kao wow...Muzike uglavnom tuc-prc za do 12 godina uzrast i to je to... Azerbejdžan se pokazao do jaja... ...ostalo se zna , ovi glasaju za ove, svak' za svoje tra,la,la...
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
...ono što mi je posebno interesantno, ne znam da li je još neko primetio ili je to neki moj trip, ali ceo prenos mi je bio nekako uniforman, upeglan i onda kreće naša stvar, par dB-a glasnija, kao da je neko skinuo low pass sa 12kila...ma ne znam, kao kad krenu reklame posle neke serije...i ispade Željko grlatiji i od Kaliopi i od sjajne azerbejdžanke i španjolke koja je po meni postavila novi standard live izvedbe...
![]() Last edited by DigitalMan; 27-05-2012 at 03:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
čisto političko i ekonomsko smeće od manifestacije. Muzika ni pesme ni izvođači nemaju dodirne tačke sa razvojem događaja. Za naivne i dokone...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Meni grkinjica bila do jaja...mislim da nikad nisam cuo da netko kaze tako slatko "Afrodizijak" A i Cipar (srb. Kipar) se iskazao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Evrovizija je postala institucija, sto bi rekli (ali iz potpuno pogresnih razloga!!)
![]() Toliki skup kitcha, nadobudnih pevaca, jako loseg engleskog (pisanja i pevanja), i zastarelih pesama na jednom mestu - to zasluzuje paznju !! A da ne pricam sto ima ogromni gay following!! Tetkice vole sve sto je kitch i sto sljashti !! E samo zbog toga vredi gledati..ko ocekuje nesto vise...nece ga naci!! ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Uspavao sam se sinoć na pola... sad vidim da je Loreen (Sweden) pobedila... očekivano...
P.S. ...potajno sam se nadao da ovaj na? pola čOveK / pola EurosOng pobedi, da istrpimo u svim medijima proseravanje kako je najbolji i da nas zajebe vi?e sa njegove harmonike, izve?tačene face i sve ostalo... Jo? jednom čestitke Makedoniji i Kaliopi za najubedljivi glas...
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
kaleope zakon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|