|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Imam PC, intel dualcore, 8400 procesor... Sta mi treba da bih probao osx na mom racunaru? Radi li Sonar, cubase, sound forge, premiere na njemu? Koje su prednosti? itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
koju tocno maticnu i graficku imas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Evo jednostavnog resenja,par drugara je probalo i radi!Idite na sajt tonymacs ,na njegovom blogu je sve lepo objasnjeno,skine se njegov iboot i nareze cd koji se koristi za boot ,posle se u cd rom stavi instalacija snow leoparda i instalira se na hard disku,postoji i ibeast program koji kasnije omogucava lakse instaliranje drajvera,ukratko je to!Sve je naravno besplatno,ima par zackoljica (u biosu se setuje protokol da ne bude ide...) ali je u principu objasnjeno i jednostavno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Prednosti su (barem meni): -Stabilnost sistema i programa -mogućnost korišćenja Logic-a koji ima odličnih stvari (meni najinteresantniji sintovi) -64bit OS i 64bit Sekvencer (logic) koji omogućavaju maksimalnu iskorišćenost resursa ukoliko radiš sa velikim sample bankama -narodna verzija Pro Tools-a koji radi sa većinom zvučnih karti -Final cut (ako već radiš montažu) ima takođe odličnih caka koje npr Premiere nema ili su malo drugačije i još bih dodao da je meni prva instalacija trajala 6-7 nedelja...nisam uspevao pa sam odustajao,pa se vraćao,googla-o,čitao,podešavao i tako se pomučio dok nije proradilo...to je bilo još na verziji 10.5.2. a sad je aktuelna 10.7 koja je urađena mnogo bolje i lakše se instalira tako da nema puno muke...reč je o iatkos,idaneb i tim distribucijama ili kako se već zovu
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 29-02-2012 at 03:38 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
osx |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instalacija ... | Hepek | Audio Software | 2 | 28-07-2009 12:44 PM |
Instalacija hypersonic 2 | gitano | Audio Software | 1 | 15-04-2009 11:11 AM |
Instalacija VST i VSTi? | Zid | Audio Software | 7 | 08-11-2005 08:44 AM |
Help-instalacija kx drajvera!!!!! | Humy | Computer Hardware | 5 | 01-08-2005 10:20 AM |
DFH superior instalacija | dr.Ru | Audio Software | 27 | 16-05-2005 12:04 AM |