Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-02-2012, 03:26 AM   #1
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Default Liquipel

Last edited by Mika Technika; 23-02-2012 at 03:35 AM.
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2012, 09:14 AM   #2
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Liquipel

Miče Tehniče,(Miccus Tehniccus)...gledam ja te sprave, onako, kao kupiću nekad...

I sve je to lepo, ima svega,razni-ja sprava, sve može, đevojka brža od konja... ...i pitam ja "koliko traje baterija"...?

U najboljem slučaju 1 (jedan) dan, ako ga uglavnom ne koritiš, a ima nekih što zviznu za par sati iole neke kombinovane upotrebe...a bljuneš kilo para...još ja razmažen, pa mi malo ovih 4 dana na E51...

Kanda ću da čekam da se malo uozbilje sa tim...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2012, 09:56 AM   #3
Khan
Moderator

Khan's Avatar

Ovo je bre super za pecanje. Generises u wavelabu toncic za mamcenje ribe, bacis iphone na jedan stap, udicu na drugi i milina!
Khan is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2012, 12:22 PM   #4
Haxli
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
...i pitam ja "koliko traje baterija"...?
Isto pitanje postavljam i ja vec godinama... al ljudi mi se uvek smeju...
Haxli is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2012, 01:09 PM   #5
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Miče Tehniče,(Miccus Tehniccus)...gledam ja te sprave, onako, kao kupiću nekad...

I sve je to lepo, ima svega,razni-ja sprava, sve može, đevojka brža od konja... ...i pitam ja "koliko traje baterija"...?

U najboljem slučaju 1 (jedan) dan, ako ga uglavnom ne koritiš, a ima nekih što zviznu za par sati iole neke kombinovane upotrebe...a bljuneš kilo para...još ja razmažen, pa mi malo ovih 4 dana na E51...

Kanda ću da čekam da se malo uozbilje sa tim...
sve si u pravu!!! sve se slazem! ali ja volim tu svu tehniku, sta da radim

evo na galaxy note, je povecana baterija, kazu moze dva dana obzirom da je ekran 5.3 to je extra! i jos dual core.

a sada rade, i evo u martu izlaze i od htc-a i od huawei i od lg itd quad core procesori, i kazu da ce manje jesti bateriju(stvarno ne znam kako) a usput i povecavaju kapacitet baterija aliu neznatno, obzirom da su to sve veliki ekrani, dobro je da traje i jedan dan baterija. ja navikao da dopunjavam, ni meni nije bilo lako na pocetku, al se naviknes. Cekamo da vidimo quad i ostale soft ispravke, mozda uspeju da nabudze tri dana

inace, neko rece: kakav je to telefon, koji u tako velikim procentima jede bateriju dok pricas sa nekim(dialer guta bateriju, iz nekog razloga), i ja se slazem 1000%, valjda ce bar po tom poitanju nesta uraditi.(al opet, to su vise kompovi, nego telefoni, pa je zato to sve tako, znaci pricas preko kompa )))

Last edited by Mika Technika; 23-02-2012 at 01:12 PM.
Old 23-02-2012, 01:12 PM   #6
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Quote:
Originally Posted by Khan View Post
Ovo je bre super za pecanje. Generises u wavelabu toncic za mamcenje ribe, bacis iphone na jedan stap, udicu na drugi i milina!

Old 23-02-2012, 02:44 PM   #7
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mika Technika View Post
Ista stvar !!!

I ja sam se navikao na jednodnevno trajanje baterije,ne smeta mi jer mi sve zavrsi u toku dana sto imam,od slusanja mjuza,koriscenje weba,snimanja,telefoniranja i ostaloga,plus sto ga jos koristim za gledanje filmova na tv-u jer softwer Samsunga nece da mi cita titl,a ne smijem da apdejtujem firmware jer se dosta rizicno,moze da ode tv u q*ac...

Tako da mi je stvarno all in one,mjuz je skroz ok,sa malom boljim sluskama,i sve u svemu ovo sto Mika kaze ja sam se navikao skroz.

Jos kad bude kesha,doplatim i uzmem Galaxy 2 i onda full HD uzitak

Quote:
evo na galaxy note, je povecana baterija, kazu moze dva dana obzirom da je ekran 5.3 to je extra! i jos dual core.

a sada rade, i evo u martu izlaze i od htc-a i od huawei i od lg itd quad core procesori, i kazu da ce manje jesti bateriju(stvarno ne znam kako) a usput i povecavaju kapacitet baterija aliu neznatno, obzirom da su to sve veliki ekrani, dobro je da traje i jedan dan baterija. ja navikao da dopunjavam, ni meni nije bilo lako na pocetku, al se naviknes. Cekamo da vidimo quad i ostale soft ispravke, mozda uspeju da nabudze tri dana
Onda da ocekujemo pad ovim dual-core makinama
AudioStorm is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2012, 03:18 PM   #8
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Khan View Post

@Boki: Sve te razumem (i ja sam se otimao), ali ne možeš da veruješ koliko se čovek lako navuče Za poslednjih sedam meseci se nijednom nisam pokajao, bez obzira na to što baterija mre posle ~5 sati non-stop online radnji ili posle ~3 sata non-stop GPS-a. Opet, retko kad mi se desi da 5 sati nisam blizu nekog priključka na 220V ili bar pri akumulatoru od auta... a i koj' će ti moj Internet i GPS sve vreme...

Pozdrav,

Vasa

P.S. Nazad na topic. Paj' sad ovo:

http://www.dailymail.co.uk/sciencete...udy-finds.html

Last edited by awacs; 23-02-2012 at 03:27 PM.
awacs is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2012, 06:30 PM   #9
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
Nisi džabe Mika Tehnika...!

Quote:
Da, i košta bubreg i po'...

Quote:
Originally Posted by awacs View Post

@Boki: Sve te razumem (i ja sam se otimao), ali ne možeš da veruješ koliko se čovek lako navuče Za poslednjih sedam meseci se nijednom nisam pokajao, bez obzira na to što baterija mre posle ~5 sati non-stop online radnji ili posle ~3 sata non-stop GPS-a. Opet, retko kad mi se desi da 5 sati nisam blizu nekog priključka na 220V ili bar pri akumulatoru od auta... a i koj' će ti moj Internet i GPS sve vreme...
Net imam i ovako na E51, govnjiv, ali ima. Voleo bih ponekad taj GPS. Grozim se ogromnog ekrana sa ostacima prasetine i prstiju, što je neminovnost...Nisam oženjen i regulisao sam voj...a ne, čekaj, to je drugi tekst...

...dakle filmove i to gledam kući, legnem, prdnem i ahhh...
Uživam u 70 inča sa blagotvornim sjajem katode! Divne sličice se razigrano smenjuju, kao prolećni lahor, evociran sa 20000 volti proizvedenih kroćenjem prirode!

A kad nisam kući... ...zato i nisam kući jer nešto moram da radim, ili sam u studiju ili negde, dok ne nadjem jebeni posao u ovoj usranoj zemlji, i nemam vremena da blenem u glupi tranzistor...! Ali to je sad druga tema...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2012, 06:41 PM   #10
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

sonim BRE !

darkstar is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules