|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zna?i naslov ka?e sam. Va? najbolje smiksani album i najgore smiksani album koji ste ?uli u ?ivotu (nemislim na demo albume neke punk grupe, nego pravi album koji je smiksan katastrofa, po va?em mi?ljenju)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ha ha "pravi album". Meni prvo pada na pamet "Michael Jackson - Off the Wall" i to pogotovo prva pjesma "Don't Stop 'til You Get Enough". Kada god ju čujem ne znam prije čemu da se odu?evim ali na kraju uvijek ono "ali i miks je dobar u pm".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Slusam i ne mogu da se odlucim nikako, ali za moj ukus, najbolja produkcija ikad uradjena se prozima kroz prizmu dva albuma:
-Chris Rea - Road to hell -Dire Straits - On every street Dakle pricam o kompletnim albumima a ne samo naslovnim numerama. Da treba da spucam 5000K ? na neki bolesni audiofilski 2.0 sistem, ![]() A za najgori cu jos da porazmislim pa se javim...
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
I ja razmišljam o najgore smiksanim. Padaju mi napamet tzv ex yu rock albumi, kojih za ovu kategoriju ima na pretek.
EDIT: Skidam Chris Rea-u. Imam folder Referentni mixevi, gdje skupljam pjesme raznih žanrova, čiji mi se miksevi svide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
al' da se domaci ne racunaju
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Dobro, svi smo oko ovoga malo u fazonu ko sta slusa, sta voli, ali kad zanemaris taj deo i slusas samo sound... Jbmlg...doduse za ono vreme, ali svira to i dalje...vrte to stanice potpuno ravnopravno sa stranim produkcijama u blokovima, pa nikom nista... Mislim, jeste tendencija da se poseremo na svoje, ali druze...evo...prateci,vokal,bubnjevi,gitare,ceo mix,sve svira,majku mu...!
Ovaj je recimo pravi old school ,cika Sale razvalio, mislim da niko bolje nije snimio akustare, americki ![]() ![]() Ili... Ted, razbio... I danas zvuci sveze, osim sto se svima smucila pesma, ali produkcija...pfff...(isto prebaci na 480p)...: A da ne pominjem i ovo, a smucilo mi se na 3 kvadrata, ali, jbg, staro je preko 20 godina i i dalje svira,kad vidis kako bi danas ovo radili...cast cika Vladi...(takodje 480p) : Ajmo sad pljuvacina... ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 05-10-2011 at 12:09 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
mo?da stvarno da se doma?i ne ra?unaju (pod najgore)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Najbolje smiksani albumi
Domaći: Azra - Filigranski pločnici, Azra - Sunčana strana ulice Strani: The Beatles - Abbey Road, David Bowie - Hunky Dory
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
How predictable.. ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
P.S. Sledeći put se kladi na veliku lovu da ću glasati za Lady Gagaru, samo mi javi unapred na P.M. pa da se dogovorimo oko podele dobitka.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 05-10-2011 at 09:33 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
GEEK hip hop album | bubu | Promocija radova | 0 | 14-11-2010 11:57 PM |
OMD novi album | DaBear | Razno | 0 | 21-09-2010 07:15 AM |